Στην Ισπανία για αποκατάσταση ο Σαλάχ

Αγώνα δρόμου κάνει ο Μοχάμεντ Σαλάχ για να προλάβει να θέσει εαυτόν στην διάθεση της εθνικής Αιγύπτου, που συμμετέχει στον πρώτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 μαζί με τις Ρωσία, Ουρουγουάη και Σαουδική Αραβία.

Ο 26χρονος κυνηγός τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του τελικού στο Champions League έπειτα από μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος (που ξεσήκωσε ένα παγκόσμιο debate σχετικά με την πρόθεση ή μη του Ισπανού να θέσει νοκ-άουτ τον αντίπαλο του) και άφησε τη θέση του στον Λαλάνα, με το πρόβλημα στον ώμο του Σαλάχ να θέτει σε κίνδυνο ακόμη και την παρουσία του στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο σταρ της εθνικής Αιγύπτου θα μεταβεί άμεσα στην Ισπανία, όπου θα ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα ταχείας αποκατάστασης με αντικειμενικό στόχο να προλάβει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Οι συμπατριώτες του Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένουν αισιόδοξοι πως ο Mr. Goal (44 γκολ σε 52 συνολικά εμφανίσεις και ρεκόρ τερμάτων σε μια σεζόν στην Premier League) της φετινής Λίβερπουλ θα προλάβει να αναρρώσει και να δώσει το παρών στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις