Τελευταία προσπάθεια της ΑΕΚ για Αραούχο

Υπάρχουν ακόμα ελπίδες για την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της πρωταθλήτριας Ελλάδας, όμως μια τελευταία προσπάθεια θα γίνει, εν μέσω αναζήτησης επιθετικού με κοντινά στον Αργεντινό χαρακτηριστικά.

Η προεργασία για τον επιθετικό που θα χωρέσει στα παπούτσια του Αργεντινού, ήταν μάλλον ελλειμματική, από τη στιγμή που καταρτίζεται νέα λίστα επίδοξων στόχων. Οι Ισπανοί Γκερέρο και Καρλίτος, αποτελούν για διαφορετικούς λόγους επιλαχούσες περιπτώσεις, αν και δεδομένα έχουν συζητηθεί εκτενώς στο αρχηγείο της ομάδας στο Μαρούσι. Στην ΑΕΚ ψάχνουν από την αρχή, ενώ κυκλοφορεί ελεύθερος ο Πούκι που αρέσει στον Ουζουνίδη.

Θα αναζητήσουν επιθετικό περισσότερο εντατικά, αν αύριο (Πέμπτη), σε συνάντηση που θα έχει ο πατριός του Σέρχιο Αραούχο με τον διοικητικό ηγέτη της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει χαραμάδα επιστροφής του “Τσίνο” στην ΑΕΚ. Εφόσον ο Γκιγιέρμο Ροντρίγκες διαπιστώσει πρόσφορο έδαφος, τότε η Ένωση θα ρίξει την τελευταία ζαριά της, προτείνοντας χρήματα και ποσοστό μεταπώλησης, έως και 50%.

Πάντως οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ, την ημέρα των υπογραφών με τη Λας Πάλμας, έφεραν στο φως την πληροφορία για το επερχόμενο ραντεβού ανάμεσα στην πλευρά του Αραούχο και αυτή της ισπανικής ομάδας. Εκεί θα ξεκαθαριστεί αν εν τέλει ο πρόεδρος Ραμίρεθ έχει αποφασίσει να κρατήσει τον Αργεντινό φορ στα λημέρια της Β’ Ισπανίας ή αν είναι διατεθειμένος να συναινέσει σε παραχώρηση με υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Διότι, κακά τα ψέματα, ο Αραούχο στα 27 του πια το ερχόμενο καλοκαίρι, μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Λας Πάλμας, πιο εύκολο θα είναι να πωληθεί μετά από μια σεζόν που ίσως να περιλαμβάνει συμμετοχές στο Champions League, παρά έχοντας παίξει στη Σεγούντα Ντιβισιόν, όσα γκολ κι αν έχει πετύχει.

Σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ΑΕΚ. Θα προσπαθήσει για τελευταία φορά με σύμμαχο (και άνθρωπο κλειδί) τον πατριό του παίκτη, Αν έως το τέλος της εβδομάδας διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα επιστροφής, θα αφήσει πίσω της οριστικά τον Αργεντινό και θα φουλάρει για τον αντικαταστάτη του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις