Στα Σπάτα ο Ουζουνίδης, σύσκεψη για τα μεταγραφικά

Τα νέα του καθήκοντα ανέλαβε και επισήμως από σήμερα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς ο νέος τεχνικός βρέθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Ουζουνίδης μετέβη στο προπονητικό της Ένωσης μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του και ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους από τον Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά και τον Βασίλη Δημητριάδη.

Ο 50χρονος τεχνικός είδε λεπτομερώς όλους τους χώρους, το νέο κέντρο αποκατάστασης που έχει δημιουργηθεί εκεί και παράλληλα όλα όσα αφορούν στη λειτουργία του χώρου. Μένοντας εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα εργαστούν από εδώ και στο εξής.

Σύσκεψη στα γραφεία για τα μεταγραφικά!

Αμέσως μετά την αναχώρησή τους από τα Σπάτα ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Χριστόφορος Κόλα κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι. Εκεί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη παρουσία του Νίκου Λυμπερόπουλου αλλά και των άλλων ανθρώπων που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό, προκειμένου να μπουν σε μια σειρά τα ζητήματα που απασχολούν.

Όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες η ΑΕΚ βάζει πλώρη για να κλείσει άμεσα έναν φορ και έναν εξτρέμ, την ίδια ώρα που θα αναζητήσει στην αγορά και έναν αμυντικό χαφ. Ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να παίξει είτε στο πλευρό του, είτε στη θέση του.

Στόχος είναι και οι τρεις μεταγραφές που προαναφέραμε να ολοκληρωθούν πριν την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, προκειμένου ο κορμός της νέας ΑΕΚ να έχει σχηματιστεί. Και να απομένουν μονάχα κάποιες τελικές πινελιές που θα έρθουν έπειτα από την συνολική αξιολόγηση του ρόστερ από τον Ουζουνίδη. Ο οποίος από σήμερα σήκωσε ουσιαστικά μανίκια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις