Μαγικό 3ημερο στην Αλόννησο και διακρίσεις σε Κοζάνη, Δράμα για τον ΣΔΥ Βόλου

Τη καλύτερη ευκαιρία για απόδραση στις Σποράδες σε συνδυασμό με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποτέλεσε για τον ΣΔΥ Βόλου το Alonissos Challenge που έγινε τη Κυριακή. Εννέα δρομείς του συλλόγου βρέθηκαν στο νησί και θαύμασαν τα υπέροχα μέρη.

Στον αγώνα των 30 χιλιομέτρων στον οποίο η ανηφορική υψομετρική ξεπερνά τα 1000 μέτρα, ο Αχιλλέας Καλαμάκης τερμάτισε 2ος, στη πρώτη του μάλιστα συμμετοχή σε αυτή την απόσταση. Για πρώτη φορά επίσης έτρεξε σε αγώνα 30 χιλιομέτρων ο Χρήστος Τσιτσιγιάννης και κατέλαβε την 7η θέση.

Ο Ζήσης Τσουρέλης αναδείχθηκε νικητής στη γενική κατάταξη του αγώνα των 10 χιλιομέτρων, με τον Ζαφείρη Πανόπουλο να ακολουθεί 2ος. Δεύτερη τερμάτισε στη κατάταξη των γυναικών η Χριστίνα Χατζηγιαννίδου. Στον ίδιο αγώνα έτρεξαν οι Κώστας Παλάντζας 4ος, Αποστόλης Δροσάκης 13ος.

Έγινε επίσης περιπατητική διαδρομή 15 χιλιομέτρων, και πρώτη από το σύνολο όλων όσων ανδρών και γυναικών συμμετείχαν τερμάτισε η Κατερίνα Καραντζιά. Την αποστολή ακολούθησε επίσης η Ελένη Πρατσή.

Σε Κοζάνη και σε Δράμα

«Νταμπλ» για τον αθλητή του ΣΔΥ Βόλου Αμβρόσιο Δημητριάδη, ο οποίος έτρεξε και διακρίθηκε σε 2 αγώνες μέσα σε λίγες ώρες, το Σάββατο το απόγευμα και τη Κυριακή το πρωί. Αρχικά αγωνίστηκε στον 4ο Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου Καρυδίτσας Κοζάνης απόστασης 10 χιλιομέτρων και τερμάτισε 6ος. Στη συνέχεια έτρεξε στο Drama Wine Trail (12 χιλιόμετρα) όπου ήταν 9ος και βραβεύτηκε ως νικητής της κατηγορίας άνω των 50 ετών.
 .
Το Σάββατο στα Ρήγεια
Το Σάββατο 2 Ιουνίου θα γίνουν τα Ρήγεια 2018 στο Στάδιο Βελεστίνου, με την υποστήριξη του ΣΔΥ Βόλου. Θα γίνουν αγώνες παιδικών κατηγοριών για όλα τα αγωνίσματα του στίβου με ώρα εκκίνησης στις 17.30. Ο ΣΔΥΒ καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου να φέρουν τα παιδιά τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού. Οι αγώνες εντάσσονται στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου και ενόψει της συμπλήρωσης φέτος 220 χρόνων από το θάνατο του Εθνομάρτυρα Ρήγα Βελεστινλή.
Τη Κυριακή ο ΣΔΥΒ θα τρέξει στον γειτονικό Νομό Λάρισας και τον Αγώνα ορεινού δρόμου και βουνού Βερδικούσιας.
 .
Λήξη εγγραφών για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Ολοκληρώνονται οι ομαδικές εγγραφές για τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες των 10 και 5 χιλιομέτρων, που θα γίνουν στις 13 Νοεμβρίου 2017. Σε κάθε Σύλλογο Δρομέων δόθηκε περιορισμένος αριθμός θέσεων. Η προθεσμία για τις δηλώσεις είναι ως το τέλος του μήνα (Πέμπτη 31 Μαΐου). Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου σε συνεργασία με τον χορηγό του Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν.Μαγνησίας θα βάλει 2 ή 3 λεωφορεία για τη μετάβαση (100 ή 150 θέσεις). Οι αθλητές μπορούν να πάρουν και μέλη της οικογένειάς τους στο λεωφορείο.

Δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις γίνονται αποκλειστικά στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 όπου θα καταχωρούνται τα στοιχεία, ενώ οι εγγραφέντες θα δηλώνουν επίσης αν θα ακολουθήσουν την αποστολή με τα λεωφορεία και αν θα μείνουν στο ξενοδοχείο που κλείσει ο σύλλογος. Τα μέλη που θέλουν να γραφτούν στον αγώνα καλούνται να διαβάσουν στο σάιτ του συλλόγου τις πλήρεις οδηγίες για τη συμμετοχή και την εγγραφή την οποία πρέπει να ολοκληρώσουν πριν το τέλος της διαδικασίας (το αργότερο ως τις 31 Μαΐου). Πληροφορίες Σπύρος Τρύφωνος τηλέφωνο 2421023523.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις