Ο.Φ. Νίκης: “Δήμαρχος της πόλης του Βόλου ή Ν.Π.Σ.;”

Μετά την ανακοίνωση κατά της ΕΠΣΘ ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης επανέρχεται με νέα ανακοίνωση, αυτή τη φορά κατά του Δημάρχου Βόλου.

Η ανακοίνωση:
Κύριε Δήμαρχε, θέλετε να λέτε ότι νοιάζεστε για το καλό της πόλης μας σε όλα τα επίπεδα και ότι η μόνη σκέψη σας είναι να την πάτε μπροστά. Δυστυχώς όμως μόνο μπροστά δεν την πάτε με τις ενέργειές σας και  τουλάχιστον σε αθλητικό επίπεδο δεν σας αρμόζει ο τίτλος σας.

Να σας θυμίσουμε ότι στον τελικό κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Θ. μεταξύ της ξενόφερτης ομάδας που υποστηρίζετε (Ν.Π.Σ.) και της Νίκης Βόλου, σηκωθήκατε και φύγατε πριν την λήξη του κανονικού αγώνα, μόνο και μόνο για να μην δώσετε το κύπελλο στη Νίκη Βόλου (σας πιάνει αλλεργία και μόνο που ακούτε Νίκη Βόλου, καλά κάνατε και φύγατε.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας (βλέπετε εκεί είναι δήμαρχος όλης της πόλης), με την πρόκριση του Ο.Φ. Ιεράπετρας στον τελικό έσπευσε να τους συγχαρεί. Εσείς τι κάνατε για την ομάδα μας; Αλλά ξεχάσαμε η μόνη ομάδα που σας ενδιαφέρει είναι η ξενόφερτη (Ν.Π.Σ.).

Να γνωρίζετε ότι εμείς στη Νίκη Βόλου παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο κι όχι άλλα παιχνίδια. Δεν θέλουμε να πούμε περισσότερα. Εμείς είμαστε εδώ από το 1924, ενώ εσείς έχετε ημερομηνία λήξης.

 

Για τον Ο.Φ. Νίκης

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Αθανασίου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις