Η Αγριά B.C στο Δήμαρχο Βόλου για τη χρήση του κλειστού

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο είχε ο πρόεδρος της Αγριάς  B.C  κ. Κώστας Βογιατζής κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη στήριξη του αγριώτικου συλλόγου και τη χρήση, μόλις αυτό ολοκληρωθεί, του κλειστού Γυμναστηρίου της Αγριάς, τόσο από την αντρική ομάδα, όσο και από τις ακαδημίες του συλλόγου που ήδη στελεχώνονται από παιδιά της Αγριάς και της ευρύτερης περιοχής.

Η Αγριά  B.C προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση: «Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης με τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο. Συζητήθηκε η χρήση του κλειστού γυμναστηρίου μόλις αυτό ολοκληρωθεί, τόσο από την αντρική ομάδα, όσο και από τις ακαδημίες του συλλόγου. Ο Δήμαρχος Βόλου, δεσμεύτηκε πως στο κλειστό της Αγριάς, θα γυμνάζονται όλα τα τμήματα του συλλόγου μας, έτσι ώστε αυτό ν’ αποτελέσει «σπίτι» και κυψέλη αθλητισμού για όλα τα παιδιά της Αγριάς και της ευρύτερης περιοχής.

Το Δ.Σ. της Αγριάς  B.C  ευχαριστεί τον κ. Αχιλλέα Μπέο για την ανταπόκριση του αιτήματός μας και τη στήριξη που υποσχέθηκε πως θα έχει προς τον σύλλογό μας»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις