Στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις του Ολυμπιακού Β. με ξένο ποδοσφαιριστή

Είναι πολύ πιθανό μέχρι την Δευτέρα να ανακοινωθεί η απόκτηση ξένου ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό Βόλου, γνώριμοoly στους φιλάθλους, με θητεία στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο και απομένουν να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες, πριν «πέσουν» οι υπογραφές.

Στον Ολυμπιακό έχουν βάλει ψηλά τον πήχη, όσον αφορά τους παίκτες που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο. Όλοι όσοι βρίσκονται στη λίστα είναι ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί επί σειρά ετών στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ενώ ορισμένοι από αυτούς έχουν παίξει και στη Σούπερ Λιγκ.

Σίγουρα, δεν είναι εύκολες υποθέσεις, καθώς για να πεισθούν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα πρέπει να υπάρξει και το ανάλογο κίνητρο. Ωστόσο, από τη μια το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου και από την άλλη το γεγονός ότι η ομάδα κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα, κάνουν πολλούς παίκτες να βλέπουν με θετικό μάτι να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό. Επίσης, το γεγονός ότι το βολιώτικο συγκρότημα θέτει ως αποκλειστικό στόχο την άνοδο, είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές να πουν το «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού για συνεργασία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις