Διαφορά της ΑΕΚ με Κονέ

Το θέμα της επιστροφής του Παναγιώτη Κονέ στην ΑΕΚ είναι από τα ζητήματα που απασχολούν τη διοίκηση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρουσιάζεται θετικός για τον Έλληνα χαφ, όμως έχει ζητήσει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατόν η συγκεκριμένη υπόθεση και να προχωρήσουν (σε αρνητική περίπτωση) οι εναλλακτικές λύσεις.

Ο διεθνής μέσος έχει επιστρέψει στην Ιταλία και συζητάει με την Ουντινέζε για τη λύση της συνεργασίας του, καθώς το συμβόλαιό του που επρόκειτο να πάρει την επόμενη σεζόν αγγίζει τις 700.000 ευρώ και ψάχνει έναν τρόπο να πάρει μία αποζημίωση.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, στις πρώτες κουβέντες που έχουν γίνει ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Κονέ υπάρχει μία διαφορά που δεν κρίνεται απαγορευτική και με καλή θέληση θα επιστρέψει ο παίκτης.

Όσον αφορά το θέμα του Αραούχο, η προσεχής εβδομάδα αναμένεται «καυτή» και ο Αργεντινός φέρεται να πιέζει από την πλευρά του να αγωνιστεί για 3η σεζόν στην «Ένωση», η οποία του χρόνου θα παίζει στο Champions League.

Για τον εξτρέμ, τώρα, ο Γκερέρο της Λαγενές φαίνεται πως έπεισε και τελείωσε νωρίς, με την υπόθεση να γίνεται ξανά περίπλοκη και ένα όνομα που «παίζει» εκ νέου είναι εκείνο του Χάιμε Ρομέρο της Κόρδοβα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις