Προς ΝΒΑ ο Κατσικάρης!

Ο Φώτης Κατσικάρης φέρεται να βάζει πλώρη για το NBA, καθώς σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η μετακόμισή του στον μαγικό κόσμο είναι δεδομένη!

Ο Φώτης Κατσικάρης θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, καθώς ομάδα από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ φέρεται θέλει να τον εντάξει στο επιτελείο της για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 51χρονος Έλληνας προπονητής βρέθηκε στο στόχαστρο της Ουνικάχα Μάλαγα και όλα έδειχναν πως θα διαδεχόταν τον Xοάν Πλάθα στο “τιμόνι” της, αλλά στην υπόθεση υπήρξε ανατροπή.

Ο Φώτης Κατσικάρης σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας “eldias” αρνήθηκε την πρόταση της Ουνικάχα Μάλαγα και θα μετακομίσει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, θα μετακομίσει στην αντίπερα όχθη του Aτλαντικού και όλα δείχνουν πως για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι μέλος του επιτελείου μίας ομάδας του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου.

Ο Φώτης Κατσικάρης ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν στην Τενερίφη, ενώ σε συλλογικό επίπεδο ως head coach έχει εργαστεί επίσης στην ΑΕΚ, στην Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, στον Άρη, στη Μούρθια, στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, στη Μούρθια και στην Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις