Δώδεκα Εθνικές ομάδες γυναικών στο FIFA 16

H FIFA και η Electonic Arts ανακοίνωσαν ότι στο FIFA 16 (ΕA Sports) θα ενσωματωθούν 12 Εθνικές ομάδες γυναικών. Αυτή θα είναι σίγουρα μία ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη αλλαγή. Μάλιστα, η ΕΑ Sports έχει αποσπάσει ήδη πολλά θετικά σχόλια από τους λάτρεις της συγκεκριμένης σειράς ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

To FIFA 16 αναμένεται να κυκλοφορήσει πρώτα στην αγορά της Βόρειας Αμερικής στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ για τη χώρα μας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ημερομηνία της κυκλοφορίας του. Το γνωστό ποδοσφαιρικό βιντεοπαιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για PC, Xbox One, Playstation 4, Xbox 360 και Playstation 3. Οι Εθνικές ομάδες γυναικών που θα περιλαμβάνει το FIFA 16 θα είναι η Αυστραλία, η Βραζιλία, ο Καναδάς, η Κίνα, η Αγγλία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, το Μεξικό, η Ισπανία, η Σουηδία, και οι ΗΠΑ.

Οι φίλοι του FIFA και του γυναικείου ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με τις αγαπημένες τους παίκτριες σε αρκετά modes του παιχνιδιού, όπως το Kick Off, το Offline Tournament και το Online Friendly Match. Η ομάδα ανάπτυξης της ΕΑ Sports σε συνεργασία με τέσσερις εκ των κορυφαίων παικτριών των ΗΠΑ (Sydney Leroux, Abby Wambach, Alex Morgan και Megan Rapinoe), θα εισάγει στο παιχνίδι νέες κινήσεις που θα βασίζονται σε εκείνες, ώστε να γίνει το παιχνίδι όσο πιο ρεαλιστικό γίνεται.

Η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ τερμάτων σε διεθνείς αγώνες και επιθετικός της Εθνικής ομάδας γυναικών των ΗΠΑ, Abby Wambach, δήλωσε στην επίσημη σελίδα της FIFA: «Είμαστε όλες ενθουσιασμένες που θα δούμε τους εαυτούς μας σε αυτό το παιχνίδι, αλλά είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένες, επειδή θα δούμε την αντίδραση από όλους τους φίλους του παιχνιδιού, αλλά και από όλους τους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι σίγουρα δεν περίμεναν κάτι τέτοιο από την ΕΑ Sports».

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις