Φιλικά με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, τμήματα της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής

Την Παρασκευή 29-5-2015 τμήματα της Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, αγωνίστηκαν σε φιλικές αναμετρήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου αντιμετώπισαν αντίστοιχα τμήματα των ακαδημιών του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, τα τμήματα 2000 και 2001 αγωνίστηκαν στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Καλαφάτης» στην Αθήνα, με τα αντίστοιχα τμήματα Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα τα τμήματα 2002 και 2004, αντιμετώπισαν στη Μίκρα Θεσσαλονίκης τα αντίστοιχα τμήματα Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Το ταξίδι και οι αναμετρήσεις ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και προσέφεραν στα παιδιά εμπειρίες και ποδοσφαιρικές παραστάσεις, που λείπουν από την περιοχή μας. Το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό κι ανταγωνιστικό, δεδομένου ότι οι αντίπαλοι σε κάθε τμήμα είχαν ρόστερ πού ξεπερνούσε τα 30 παιδιά!

Παρόλα αυτά, η εικόνα της Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής, για μια ακόμα φορά ήταν πολύ καλή και απέσπασε τα θετικά σχόλια των γηπεδούχων, τόσο για την οργάνωσή της, όσο και για την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν οι αθλητές.

Αξίζει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στη Θεσσαλονίκη, όταν ο πρώην παίκτης της Αγ. Παρασκευής, ο 12χρονος Ιωάννης Κωνσταντέλιας, που από το Σεπτέμβρη του 2014 αγωνίζεται με την ομάδα του ΠΑΟΚ, υποδέχτηκε κι αγκαλιάστηκε με τους πρώην συμπαίκτες του.

Συνοδοί της αποστολής που ταξίδεψε στην Αθήνα ήταν οι κ. Γεράσιμος Σαρρής, Στέλιος Μαλακασιώτης κι Άγγελος Καρόπουλος, ενώ την αποστολή της Θεσσαλονίκης συνόδευσαν οι Αλέξης Μαλακασιώτης, Dusan Pocuca και Λεωνίδας Καραλής.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι οι ομάδες της Αγ. Παρασκευής ηττήθηκαν σε δυο αγώνες κι απέσπασαν άλλες δυο ισοπαλίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις