Κοντά στον Ολυμπιακό ο ΜακΚέι

Οι «ερυθρόλευκοι» εντείνουν την προσπάθεια τους για ενίσχυση του ρόστερ, αναμένοντας απαντήσεις από κορυφαίους μεταγραφικούς τους στόχους και ίσως προκύψουν εξελίξεις άμεσα.

Μια περίπτωση που δείχνει να κερδίζει πόντους τα τελευταία 24ωρα είναι του Μπάρι ΜακΚέι, για τον οποίο είχατε ενημερωθεί από το πρωί του Σαββάτου ότι το όνομά του «παίζει» σοβαρά για τους Πειραιώτες και ακολούθησε η επιβεβαίωση από την Αγγλία. Ο εξτρέμ της Νότιγχαμ Φόρεστ φέρεται να έχει σοβαρές πιθανότητες να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», υπάρχουν δύο λόγοι που τον φέρνουν πιο κοντά στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο ένας είναι ότι ο 23χρονος εξτρέμ, ο οποίος είναι φαντεζί παίκτης, «κάνει» στους Πειραιώτες. Ο δεύτερος είναι ευνόητος. Πρόκειταιθ για παίκτη που ανήκει στην Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη και έτσι είναι πιο απλό το να πάρει μεταγραφή, από τη στιγμή δεν υπολογίζεται από τον Αΐτορ Καράνκα.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται η απάντηση του Βόσνιου μέσου Σανίν Πρίσιτς, με τον οποίο υπάρχει ανοιχτή γραμμή και δεν αποκλείεται να δώσει την απάντησή του εντός της ημέρας. Ψηλά στη λίστα για τα χαφ έχει βρεθεί και ο Άλφα Σεμέντο της Μορεϊρένσε, που ζητάει κάποια εκατομμύρια ευρώ για να τον δώσει, καθώς δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο ο 21χρονος άσος από τη Γουϊνέα. Προέρχεται από σεζόν με 34 εμφανίσεις (οι 32 ως βασικός) και σίγουρα δεν πρόκειται για απλή υπόθεση.

Φυσικά, ένα θέμα που απασχολεί έντονα είναι του κεντρικού αμυντικού. Οι περιπτώσεις των Ροντρίγκο Μολέντο και Κριστιάν Λέμα δείχνουν να υποχωρούν, διότι δεν είναι εύκολες και θα χρειαστεί χρόνος για να σημειωθούν εξελίξεις. Έτσι, επανέρχεται στο προσκήνιο αυτή του Πεδράο, που είναι από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για τη θέση του στόπερ από όταν… σήκωσε μανίκια ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον αριστεροπόδαρο αμυντικό της Γκιμαράες.

Δεν είναι φθηνός παίκτης και νούμερο ένα ζητούμενο είναι οι απαιτήσεις του πορτογαλικού συλλόγου, αλλά δεν υπάρχει κάποια καλή προσφορά, με αποτέλεσμα να εκτιμάται ότι θα ρίξει… νερό στο κρασί του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις