Βραδιά Πρωταθλητών για την Κ15 της Νίκης (45 photos)

Σε μία ξεχωριστή βραδιά που έλαβε χώρα στο εστιατόριο «Χάραμα» οι έφοροι του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου τίμησαν την ομάδα Κ15 του Συλλόγου. Η πορεία των 15ρηδων της Νίκης στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ αλλά και στο τοπικό πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣΘ, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, λαμβάνοντας υπόψη τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες κλήθηκαν να προπονηθούν, να προετοιμαστούν και να αγωνιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ευτυχώς σ’ όλη αυτή την ανηφόρα είχαν δίπλα τους γονείς τους, οι οποίοι υπερέβαλλαν εαυτόν και με όλες τους δυνάμεις κατάφεραν εντέλει να μην στερήσουν από αυτά τα παιδιά τις μεγάλες τους αγάπες, το ποδόσφαιρο και τη Νίκη Βόλου.

Ανάμεσα στους φίλους της ομάδας που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, τρεις Πρωταθλητές, τρεις ποδοσφαιριστές που χάραξαν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία της Νίκης Βόλου. Ο Νίκος Σουλίδης, ο Θοδωρής Παπαδόπουλος και ο Ισαάκ Χοβέ, τίμησαν με την παρουσία τους το μέλλον της βολιώτικης ομάδας, αναλαμβάνοντας παράλληλα την απονομή των τιμητικών πλακετών στους ποδοσφαιριστές της ομάδας Παίδων του Συλλόγου.

Εκπρόσωποι της ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση ευχαριστώντας όσους στάθηκαν δίπλα όλη τη χρονιά, η οποία αναφέρει τα εξής:

«ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924…….2015……2064…..ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …….for ever !!!

Ευχαριστούμε τους πρωταθλητές ποδοσφαιριστές ΙΣΑΑΚ ΧΟΒΕ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ, και ΣΟΥΛΙΔΗ ΝΙΚΟ, που τίμησαν τα παιδιά της ΝΙΚΗΣ Κ15 με την παρουσία τους στην σημερινή υπέροχη Νικιώτικη βραδιά στο πάντα φιλόξενο για την ομάδα μας εστιατόριο ΧΑΡΑΜΑ, όλους τους ποδοσφαιριστές της Κ 15 αυτούς τους 19 που έμειναν, αλλά και αυτούς που για διαφόρους λόγους στην διάρκεια της χρονιάς έφυγαν γιατί κράτησαν την φλόγα αναμμένη και το όνομα της ομάδας μας σε μια πολύ δύσκολη περίοδο στην επικαιρότητα.

Τους προπονητές κ.ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΝΙΚΟ, κ.ΖΟΡΔΟΜΠΑ, τον γυμναστή κ.ΣΔΡΟΛΙΑ, κ.ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ, τους Φροντιστές κ.ΜΑΝΟΛΟ, κ.ΣΟΥΛΟΥΚΟ, τους ανθρώπους που ήταν δίπλα στην ομάδα κ.ΧΑΤΖΗΜΠΥΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ, κ.ΛΑΓΟ ΣΩΤΗΡΗ, κ.ΓΟΥΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΗ, τον σπουδαίο φωτογράφο κ.ΣΥΚΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ τους ανθρώπους των ΜΜΕ που κάλυπταν το ρεπορτάζ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΩΡΓΟ Goalpost, κ. ΖΑΤΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΕΦ.ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, κ. ΚΡΙΣΙΛΑ ΒΑΣΙΛΗ ΕΦ.ΘΕΣΣΑΛΙΑ, όλοι τους πρόσφεραν κατά την διάρκεια της χρονιάς ώστε να διατηρήσουμε την ΝΙΚΗ μας ζωντανή..

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!»

Το φωτορεπορτάζ επιμελείται ο Γιάννης Συκιώτης:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις