Δ. Ελευθερόπουλος: «Θα συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια»

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο , που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 1-0, δεν στάθηκε πολύ στη δική του ομάδα, αφού όπως τόνισε, η μέρα ήταν του Ηρακλή και του προπονητή της, Νίκου Παπαδόπουλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου:

«Σήμερα είναι η μέρα του Ηρακλή. Συγχαρητήρια για ότι έχει πετύχει αυτή τη χρονιά και την επικείμενη άνοδό του. Εμείς θα συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια στα επόμενα τρία παιχνίδια».

Για τη χρονιά που αγωνίστηκε στον Ηρακλή: «Ήταν μία χρονιά, όπου όλοι μας είχαν φαβορί για να πέσουμε. Κάναμε μια εκπληκτική πορεία. τα μισά του δεύτερου γύρου, ήμασταν κοντά στις θέσεις που οδηγούσαν στην Ευρώπη. Είχαμε παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Το γεγονός , ότι είχα έρθει χωρίς συμβόλαιο και είχα βάλει μόνο συμμετοχές, νομίζω ότι το εκτίμησε και ο κόσμος του Ηρακλή. Ο Ηρακλής τώρα βρίσκεται εδώ (σ.σ. στη Superleague). Εκεί που ανήκει. Όμορφο πολύ. Το ίδιο και για την ΑΕΚ».

Για τους νεαρούς παίκτες που αγωνίστηκαν: «Μπήκε ο Κεσίδης που είναι 17 ετών. Έπαιξε στα Play Off στο Καυτανζόγλειο. θα έχει να θυμάται. Μπήκε ο μικρός, ο Ντινόπουλος. Άμα είσαι στην ομάδα και προπονείσαι με την ομάδα θεωρείσαι παίκτης της. Από εκεί και πέρα έκαναν τις επιλογές τους τα παιδιά που έφυγαν. Δεν θέλω να χαλάσω την ημέρα του Ηρακλή. Αυτοί που μείναμε θα συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια».

Για τη δουλειά του Παπαδόπουλου στον Ηρακλή: «Ένιωσα μεγάλη χαρά για τον Ηρακλή. Όμως, μεγαλύτερη χαρά ένιωσε ο κ. Παπαδόπουλος που είναι δικό του το οικοδόμημα και πρέπει να του το αναγνωρίσει αυτό και ο κόσμος του Ηρακλή. Χαρά έχω και για την ΑΕΚ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι όμορφο. Ο καθένας αν μπορεί να βάλει ένα λιθαράκι, θα είναι όμορφο και γι αυτό είπα συγχαρητήρια από την αρχή. O Ηρακλής έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο όλη τη σεζόν. Έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο, χωρίς καθυστερήσεις και σκοπιμότητες. Η μέρα είναι του κ. Παπαδόπουλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις