Επιστροφή Παλιούρα στον Ολυμπιακό Β., ανανέωσε ο Κωνσταντίνου

Μετά την απόκτηση του Αστέριου Γιακουμή, ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση και του Βολιώτη τερματοφύλακα Κώστα Παλιούρα, ο οποίος είχε φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα την περίοδο 2016-17. Πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Επίσης, ανανεώθηκε η συνεργασία με τον νεαρό τερματοφύλακα Αχιλλέα Κωνσταντίνου. Η τριάδα των τερματοφυλάκων έκλεισε στον Ολυμπιακό, με τους Φώτη Καραγκιολίδη και Λεωνίδα Κούτσικο να αποτελούν παρελθόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον τερματοφύλακα Κώστα Παλιούρα.

Ο Κώστας Παλιούρας, γνώριμος στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς είχε φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα την περίοδο 2016-2017, επανέρχεται πλέον στην ομάδα μας.

Ο έμπειρος γκολκίπερ είναι γεννημένος στις 8 Μαΐου 1988 και ξεκίνησε την καριέρα του στον Μαγνησιακό. Έπαιξε σε ΠΑΟΚ, Ζάκυνθο, Αλεξάνδρεια, Μακεδονικό, Νίκη Βόλου, Μύκονο, Πανσερραϊκό, Καλαμάτα, ενώ μετά τον Ολυμπιακό Βόλου αγωνίστηκε στον Αστέρα Βλαχιώτη στη Λακωνία.

Παράλληλα, η Διοίκηση ανακοινώνει και την συνέχιση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Αχιλλέα Κωνσταντίνου.

Ο Αχιλλέας Κωνσταντίνου είναι γεννημένος στις  16 Ιουνίου 2000 και την περίοδο 2016-2017 αγωνιζόταν στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς απ’ όπου και εντάχθηκε πέρυσι στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Πρόκειται για έναν νεαρό τερματοφύλακα με εξαιρετικές προοπτικές, δείγμα των οποίων έδειξε σε φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και στο τελευταίο παιχνίδι έδρας της ομάδας μας,  με τον Γ.Σ. Αλμυρού την 1η Απριλίου, όπου κι έκανε το ντεμπούτο του στη Γ’Εθνική Κατηγορία.

Έτσι λοιπόν, μαζί και με την έλευση του Αστέριου Γιακουμή ολοκληρώθηκε η αξιόμαχη τριάδα των τερματοφυλάκων, οι οποίοι θα υπερασπίζονται την εστία του Ολυμπιακού Βόλου τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται στους τερματοφύλακές μας υγεία και να έχουν πάντα επιτυχίες με την ομάδα μας!

Τέλος, η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Φώτη Καραγκιολίδη, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του την περασμένη αγωνιστική περίοδο και του εύχεται καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις