Κ. Κυριακόπουλος: Έχουμε περισσότερα να παρουσιάσουμε και λιγότερα να υποσχεθούμε

Το μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, Κυριάκος Κυριακόπουλος, μίλησε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Classico» ενόψει της αυριανής γενικής συνέλευσης του συλλόγου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήρθε η στιγμή, την οποία είχαμε υποσχεθεί στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, την είχαμε υποσχεθεί στην εκλογική διαδικασία τον περασμένο Νοέμβριο, όπου είχαμε καταθέσει και το στίγμα μας, ως διοίκηση, για το τι θα κάναμε τη χρονιά. Βέβαια, τα πράγματα δεν μας πήγαν όπως θέλαμε, καθώς ο αρχικός στόχος δεν επιτεύχθηκε. Κάναμε, ωστόσο, έναν δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πάρα πολύ καλό και αποφύγαμε δυσάρεστα γεγονότα. Δεν θα σταθώ στο τι παραλάβαμε και πως το παραλάβαμε. Αυτά είναι ιστορία και υποχρέωση μας είναι να ανταποκριθούμε. Εμείς, ως Δ.Σ. έχουμε την ευθύνη των αποφάσεων, εμείς έχουμε την τύχη του συλλόγου στα χέρια μας. Υπήρξαν και ορισμένα οφέλη τα οποία θα πρέπει να τονίσουμε. Αυτή τη στιγμή στην ομάδα υπάρχει ένας κορμός παικτών, έχουμε συσπείρωση οπαδούς και φίλους και τρίτον, έχουμε οικονομική υγεία, καθώς είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας προς την αγωνιστική ομάδα. Αυτά συνέτειναν πέρα από κάθε προσδοκία να έχουμε την εκτίμηση και την επικρότηση του κόσμου του Ολυμπιακού.

Είναι σαφές προς όλους τους φίλους του Ολυμπιακού, ότι το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, με την διοικούσα επιτροπή που θα ανακοινωθεί αύριο στη γενική συνέλευση, έχει την σημαντική βοήθεια του Ευριπίδη Τσιμπανάκου, που είναι επαγγελματίας στον ποδοσφαιρικό χώρο. Έχει, όμως και γνωστούς Ολυμπιακούς και Βολιώτες, οι οποίοι θα υλοποιήσουν το πλάνο της χρονιάς που έρχεται. Όλα αυτά τα στοιχεία που προδιαγράφουν μια επιτυχημένη πορεία προσπαθούμε ένα-ένα κουτάκι να το γεμίζουμε και ο στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο της ομάδος μας στην Β εθνική Αυτό το αισθάνομαι και το βλέπω.

Για το τι πρόκειται να γίνει στην αυριανή συνέλευση:
«Μπορώ σχηματικά να πω ότι στην αυριανή Γενική Συνέλευση προσκεκλημένοι θα είμαστε εμείς από τον κόσμο μας. Γιατί, ίσως είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που έχουμε περισσότερα να παρουσιάσουμε και λιγότερα να υποσχεθούμε. Έχουμε υλοποιήσει αγωνιστικού πλάνο ήδη, έχουν γίνει ανανέωσης παικτών, έχουμε προσλάβει προπονητή, υπάρχει τεχνικό επιτελείο, κλείσαμε κέντρο για την προετοιμασία, γίνονται μεταγραφές και υπάρχει μεγάλη στηρίξει στην ομάδα.

Ως προσκεκλημένοι λοιπόν θα φέρουμε και τα δώρα μας. Θεωρείστε ότι είναι μία δημιουργική και έξω από τα τετριμμένα συνέλευση. Θα είναι out of the box πολλά πράγματα, θα έχουμε παρουσιάσεις, θα έχουμε αμφίδρομη επικοινωνία και θα υπάρξει μία σημαντική συνέλευση, τόσο για μας που εκπροσωπούμε τον κόσμο και απαραίτητη για τους φιλάθλους μας, που είναι στο πλάι του Ολυμπιακού τόσο καιρό».

Για το αν αυτή η διοίκηση καλείται να δώσει όραμα στους πικραμένους και απογοητευμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού:
«Ήμασταν απ’ αυτούς, που τα προηγούμενα χρόνια κουράστηκαν και απογοητεύτηκαν δεν ήταν κάτι που το διαπιστώσαμε ως παρατηρητές. Ήμασταν μέσα στον κορμό. Βεβαίως, αυτή η διοίκηση εκείνο που έχει κύριο μέλημα είναι να είναι ειλικρινής και οι στόχοι οι οποίοι τίθενται να είναι δυνατόν να επιτευχθούν.

Πιστεύω, ότι οι πικραμένοι και απογοητευμένοι οπαδοί μας αυτή τη χρονιά δεν θα έχουν τέτοιο θέμα. Βλέπουν, συμμετέχουν και αύριο θα χειροκροτήσουν τη νέα προσπάθεια.

Περιμένω να έχουμε μία μαζικότητα, η οποία θα δώσει χαρά σ’ αυτούς που θα έρθουν και δύναμη στους καινούργιους συντελεστές, οι οποίοι είναι με ξέρουν διαβάζοντας, αλλά θα δουν και συμμετέχοντες τι σημαίνει Ολυμπιακός Βόλου”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις