Όμορφο θέαμα στο φιλικό Επίλεκτοι Παλαίμ. Θεσσαλίας- Παλαίμ. Πανθρακικού (+ Photos)

Το Σάββατο 2-6-2018 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στο πλαίσιο της σύσφιξης σχέσεων μεταξύ των δύο συλλόγων, διεξήχθη φιλικό παιχνίδι των Επίλεκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας  με την ομάδα των παλαιμάχων του Πανθρακικού.
Οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες,ικανοποιώντας απόλυτα τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το σκορ ήταν 5-4 υπέρ της ομάδας του Πανθρακικού. Τα γκολ πέτυχαν για την ομάδα των Επίλεκτων Παλαίμαχων Θεσσαλίας οι Αναδιώτης, Τσιουρέλης, Ζαμπίτογλου, Μάρας και για τον Πανθρακικό οι Στοίνοβιτς (3), Παχούμης, Τσαπατόρης.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Γάκης-Αραβανόπουλος): Σαραφίδης -Βουλτσίδης- Καζίλας- Κουλαξής- Μάνος- Μάρας-Τσιουρέλης-Μπουτίνας-Τζοβάρας-Τσουκνίδας-Αναδιώτης στο δεύτερο έπεξαν και οι Θεοδωρίδης-Ντούρας-Παπασακελαρίου–Κρυονερίτης-Βαγενάς-Τσεκούρας-Ζαμπίτογλου-Μπάκαβος-Καρδιτσιώτης-Σαραφίδης Γιωρ.-Γκανάτσιος.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ (Παπαδοπουλος Παναγιώτης): Ντελόπουλος Ξενοδοχίδης Καμενίδης Κάζας Παυλίδης Παπαδοπουλος Μαλούσης Παχούμης Στοινοβιτς Στεργιου Τσαπατωρης Αλλαγές ήταν :Καλτσάς Μητουσης Καραχρυσάφης Αλεξοπουλος Ουρειλιδης Φιλιππιδης
*Ακολούθησε τρίτο ημίχρονο στο τσιπουράδικο “ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ” όπου και εκεί η απόδοση των ομάδων ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένη!
**Ευχαριστούμε τον κύριο Θωμά Σακαρίκο για την άψογη διαιτησία του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις