«Τάραξε τα νερά» ο Ολυμπιακός Β. με την απόκτηση του Οικονομόπουλου

Έναν σουπερλιγκάτο ποδοσφαιριστή έβαλε στη… μηχανή του ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο λόγος για τον Μπάμπη Οικονομόπουλο, ο οποίος θα ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πρόκειται για σπουδαία μεταγραφή, η οποία πιστώνεται στα άτομα που έχουν αναλάβει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς ο Οικονομόπουλος είχε προτάσεις από πολλές ομάδες της Β’ Εθνικής, ωστόσο, πείστηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να υπογράψει στο βολιώτικο συγκρότημα.

Η μεταγραφή του Οικονομόπουλου ανακοινώθηκε στη σημερινή γενική συνέλευση του Ολυμπιακού, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των φιλάθλων που έδωσαν το «παρών» στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας.

Μάλιστα ο 27χρονος αμυντικός μέσος χαιρέτισε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού με μήνυμα που έστειλε μέσω βίντεο. Ο Οικονομόπουλος ήταν μέλος του Άρη Θεσσαλονίκης για 4.5 χρόνια, καθώς πήγε στους «κίτρινους» σε ηλικία 18 ετών. Στα 19 του χρόνια έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ενδιάμεσα αγωνίστηκε για έξι μήνες στον Βύζαντα Μεγάρων. Οι δύο καλές χρονιές του στον Άρη ήταν τις περιόδους 2012-14, όπου κατέγραψε 38 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και τέσσερις στο Κύπελλο Ελλάδος. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τα Χανιά στη Φούτμπολ Λιγκ, ενώ τα τρία τελευταία χρόνια έπαιζε στη Σπάρτη. Με την πελοποννησιακή ομάδα στέφθηκε πρωταθλητής στην Γ’ Εθνική την περίοδο 2015-16, ενώ τις δύο τελευταίες χρονιές στην Β’ Εθνική μέτρησε 54 συμμετοχές, όντας βασικός και αναντικατάστατος.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις