“Βούλιαξε” το ΤΕΕ στη συνέλευση του Ολυμπιακού Β. (photos)

Ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος κατέκλυσε το απόγευμα της Τετάρτης 6/6 το αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας, δίνοντας δυναμικό «παρών» στη γενική συνέλευση του συλλόγου.

Είχε πολλά χρονιά ο Ολυμπιακός να πραγματοποιήσει τόσο μαζική συνέλευση, με τη συσπείρωση του κόσμου να είναι μεγάλη, σε μια περίοδο όπου ο σύλλογος επιχειρεί να γυρίσει σελίδα και να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Υπήρχε παλμός από όλους τους φιλάθλους, συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού και κατά εκείνων που επιβουλεύονται την ομάδα. Το αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει τα μέλη και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, καθώς πολλοί ήταν όρθιοι. Τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου ήταν 402 (υπήρξαν και 100 νέες εγγραφές), ενώ οι φίλαθλοι ξεπέρασαν τους 700.

Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης ορίστηκε ο Ζάκος Σαχίνης.

Το «παρών» στη συνέλευση έδωσαν η Αντιπεριφερειάχης Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, η πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυ Καπούλα, καθώς και αρκετοί παίκτες της ομάδας, Στάθης Ρόκας, Αντώνης Καμπλιώνης, Γιώργος Πατσής, Κλεβί Κόλα, Χρήστος Νόνης, Σάκης Σάββας, καθώς και ο νεοαποκτηθείς Αστέριος Γιακουμής.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που επιχειρείται στην ομάδα.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βόλου κ. Γιώργος Μουλάς, καθώς και ο αρχηγός της ομάδας Στάθης Ρόκας. Τοποθετήσεις έκαναν, επίσης, ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΦΟΒ Παρίσης Μέμος, ο πρόεδρος του ΣΦΟΒ Χρήστος Τσιτσιρίγκος και ο εκπρόσωπος των επιχειρηματιών που στηρίζουν οικονομικά τον Ολυμπιακό, Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, Δημήτρης Μουρτζίνος, παρουσίασε το οργανόγραμμα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ την αποθέωση γνώρισε ο νέος προπονητής της ομάδας Περικλής Αμανατίδης.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την γενική συνέλευση του Ολυμπιακού:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις