Βαζάκας: Βγήκαν τα… ερπετά!

Ο Γιώργος Βαζάκας μιλώντας τηλεοπτικά σε κανάλι της Θεσσαλίας ανέλυσε τα αίτια του υποβιβασμού της Αναγέννησης Καρδίτσας και άφησε αιχμές και πολλά παράπονα για την διοίκηση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

«Ορισμένοι πήγαν να εκμεταλλευτούν την πτώση, όχι την αγωνιστική και προσπαθούν να βρουν ποιοι φταίνε, γιατί έπεσε η ομάδα. Η ομάδα αγωνιστικά μάζεψε 40 βαθμούς και έπεσε γιατί αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί. Στην ισοβαθμία με Σπάρτη και Αιγινιακό, έπεφτε ο Αιγινιακός. Μας δόθηκε η ευκαιρία ακόμα μία φορά με τον Άρη, που δεν ήταν σίγουρο, γιατί αν η Σπάρτη κέρδιζε τον ΟΦΗ πάλι έπεφτε η ομάδα. Αν παίρναμε έναν πόντο η ομάδα σωζόταν. Δεχτήκαμε γκολ στο 92′, ήταν μία κακή επιλογή. Παίζαμε με τη δεύτερη καλύτερη ομάδα βάσει βαθμολογίας.

Τώρα θα προκαλέσω εγώ. Πάντα όταν κάτι τελειώνει εμφανίζονται τα ερπετά. Είδα μια ανακοίνωση των «Ultras» που λέει ότι φταίει ο Βαζάκας γιατί τους έβριζε και ο Μπούρμπος. Πώς μπορείς να λες ότι οι παίκτες ήταν πολύ καλοί και να δίνεις συγχαρητήρια όταν αυτούς τους κουμαντάρει ένας προπονητής όλο τον χρόνο; Αυτός ο προπονητής με αυτούς τους παίκτες πήρε 40 βαθμούς. Ο Κατσάρας έπαιζε ποδόσφαιρο και έφταιγε για την πτώση;

Δεν ξέρω τι είχαν αυτοί με τον Μπούρμπο. Αν δεν ερχόταν ο Μπούρμπος τον Απρίλιο ήδη οι παίκτες μετά τον Πανσερραϊκό είπαν ότι σταματάνε και αποσύρεται η ομάδα από το πρωτάθλημα. Τότε 3,4 είχαν κάνει προσφυγές. Αυτοί που βγαίνουν είναι οι ίδιοι που έβαζαν τρικλοποδιές στην ομάδα. Και είναι αυτοί που ήθελαν να φύγει πολύ πιο νωρίς ο Βαζάκας για τους δικούς τους λόγους. Να μην επεκταθώ, γιατί αν μιλήσω θα κρύβονται όλοι.

Ήθελαν να φύγει ο Βαζάκας, γιατί δεν τους υπολόγιζε. Είχαν και τους δικούς τους λόγους. Γι’ αυτό έστειλαν ένα πρεζόνι να με βρίζει στη Λάρισα. Έναν έστειλαν στη Σπάρτη, γιατί ξέρω και από πού έδιναν προσκλήσεις, για να φύγω και να κάνουν πάρτι. Όλο τον χρόνο όταν η ομάδα ήταν σωμένη, όλο κρύβονταν. Δεν μπορούσαν ποτέ να μπουν στα δικά μου τα χωράφια. Προσπάθησαν με άλλο τρόπο να με αναγκάσουν και να περάσουν ένα μήνυμα ότι οι φίλαθλοι δεν θέλουν τον Βαζάκα. Και ήταν ένας.

Η αχαριστία είναι το μεγαλύτερο αμάρτημα. Αυτοί αντί να λένε δόξα τω Θεώ που ήρθε ένας άνθρωπος, μας κράτησε και έφτιαξε την ομάδα, περίμεναν το άσχημο αποτέλεσμα. Για μένα το άσχημο αποτέλεσμα ήταν η πτώση, όπως ήρθε αυτή. Δεν έπεσε αγωνιστικά η ομάδα. Πήρε 21 στον πρώτο γύρο και 19 στον δεύτερο. Άρα είχε ισορροπία.

Βεβαίως υπάρχει περίπτωση να σωθεί. Το θέμα είναι η επόμενη μέρα. Εγώ μίλησα με τον Μπούρμπο. Ο Γερμανός είναι αυτός που δημιούργησε το πρόβλημα. Από την πρώτη στιγμή δεν κράτησε ούτε μία υπόσχεση. Η ομάδα προχώρησε χάρη στον Γιώργο Κρανή που τη στήριξε, τους ποδοσφαιριστές, τον Βαζάκα και το επιτελείο. Αυτοί ξέρουν τι τράβηξαν για να μείνει αυτή η ομάδα. Ένας προς τιμή του έδωσε 3.000 τα Χριστούγεννα για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές. Να προσέχουν πώς μιλάνε. Η ομάδα έπεσε καθαρά από ανυπαρξία διοικητική»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις