Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το Αθλητικό Καλοκαίρι

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το αγαπημένο πρόγραμμα των μικρών δημοτών του Δήμου Βόλου, το Αθλητικό Καλοκαίρι. Παιχνίδι, αθλητισμός, ψυχαγωγία πρωταγωνιστούν σε ένα από τα πιο διαδεδομένα προγράμματα ελεύθερου…

…χρόνου και αναψυχής.
Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι σε τρεις δεκαήμερες περιόδους (Δευτέρα έως Παρασκευή) παιδιά ηλικίας 7-12 ετών (Πρώτη έως έκτη δημοτικού) παίζουν, αθλούνται και διασκεδάζουν.
Το πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2004 και έγινε θεσμός και αγαπήθηκε από γονείς και παιδιά θα πραγματοποιηθεί και φέτος με την ίδια φροντίδα και μεράκι για τους μικρούς φίλους.
Το πρόγραμμα πραγματοποιεί η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με την πολύτιμη συμβολή της Διεύθυνσης Αρχείων Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και αθλητικών συλλόγων του Δήμου Βόλου.
Η πρώτη περίοδος θα πραγματοποιηθεί από τις 16/6 – 26/6 και η δεύτερη από 29/6 – 10/7.
Από σήμερα 3/6 έως 5/6 θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές για την Α’ περίοδο και από τις 8/6 έως και τις 26/6 οι εγγραφές για τη Β’ περίοδο.
Σημαντικός υποστηρικτής του προγράμματος είναι και η Coca Cola 3Ε με την ευγενική χορηγία νερών ΑΥΡΑ και ατομικών χυμών.
Πληροφορίες: Γραφεία Διεύθυνσης Αθλητισμού, Μεταξουργείο Ν. Ιωνίας (Αναπαύσεως – Καραμπατζάκη, τηλ: 2421071770).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις