Συσπειρωμένος, ενωμένος και δυνατός ο Ολυμπιακός Βόλου

O Ολυμπιακός είναι ενωμένος και δυνατός, όπως αρμόζει σ’ έναν ιστορικό συλλόγου, με παρόν και μέλλον. Αυτό φάνηκε στη μεγαλειώδη γενική συνέλευση του συλλόγου την περασμένη Τετάρτη, όπου οι φίλαθλοι της ομάδες έστειλαν το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, δίνοντας δύναμη στους διοικούντες για να συνεχίσουν το έργο που έχουν αναλάβει με σκοπό να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η εκτελεστική επιτροπή, όπως αναφέρθηκε κατά την παρουσίαση του οργανογράμματος από τον γενικό γραμματέα Δημήτρη Μουρτζίνο, απαρτίζεται από Βολιώτες, αγνούς Ολυμπιακούς, όλοι μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, πλην του Τζόναθαν Βαΐτση, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Ευριπίδη Τσιμπανάκου. Ο τελευταίος, ωστόσο, έχει φορέσει ως ποδοσφαιριστής τη φανέλα του Ολυμπιακού, αγαπά την ομάδα και το έχει αποδείξει έμπρακτα. Πριν δύο χρόνια είχε διατελέσει γενικός αρχηγός, ενώ πέρυσι δεν έλειπε από κανένα παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Οι Τζόναθαν Βαΐτσης, Θωμάς Μακρής και Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ήταν συμπαίκτες πριν από 20 χρόνια, όταν την περίοδο 1998-99 είχαν στεφθεί πρωταθλητές με τον Ολυμπιακό, κερδίζοντας, τότε, η ομάδα την άνοδο στην Β’ Εθνική. Σ’ αυτούς θα πρέπει να προσθέσουμε και τον Γιάννη Θεοδωρίδη, τον γενικό αρχηγό, παλαίμαχο, επίσης, ποδοσφαιριστή του συλλόγου και πρόεδρο της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου.

Η ομάδα κάνει βήματα σταθερά, λειτουργεί επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα και αυτό το αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Είχε πολλά χρόνια σε γενική συνέλευση του Ολυμπιακού να υπάρξει τέτοια αποδοχή της διοίκησης από τους φιλάθλους, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν ήδη υλοποιήσει πολλά πράγματα, που έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό και τη λειτουργία της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός κινείται σωστά και στον μεταγραφικό σχεδιασμό, έχοντας ανανεωθεί η συνεργασία με έντεκα ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί και η απόκτηση τριών παικτών και συγκεκριμένα, των Αστέριου Γιακουμή, Κώστα Παλιούρα και Μπάμπη Οικονομόπουλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις