Αύριο (3/6, 19:00) το φιλικό προς τιμήν του Τσώλη

Ανακοίνωση υπενθύμισης του αγώνα – γιορτή προς τιμήν του Παναγιώτη Τσώλη εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης:

“Υπενθυμίζουμε πως ο αγώνας – γιορτή, προς τιμήν του Παναγιώτη Τσώλη είναι προγραμματισμένος για αύριο, 3 Ιουνίου, και ώρα 7:00μ.μ. και θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο “Βάκης Παρασκευόπουλος”.

Στην αναμέτρηση θα συμμετάσχουν και θα αγωνιστούν τα μεγαλύτερα ονόματα του Βολιώτικου μπάσκετ, που δέχτηκαν αμέσως να λάβουν μέρος, προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους τον φίλο και συναθλητή τους Παναγιώτη.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, που αγαπά το μπάσκετ, να βρίσκεται αύριο στο κλειστό “Βάκης Παρασκευόπουλος”, προκειμένου να δει από κοντά τους καλύτερους καλαθοσφαιριστές του νομού μας, υποσχόμενοι πλούσιο θέαμα.

Να είμαστε όλοι εκεί! Γρήγορα κοντά μας αρχηγέ!

Αναλυτικά τα ρόστερ και οι προπονητές που θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό:

Φίλοι Παναγιώτη Τσώλη: Γκοντόπουλος, Κουτίνας, Μπόγδανος, Πολίτης, Ζαρογιάννης, Νάνης, Καραγεώργος Θ., Ίλτσογλου Θ., Τσιλούλης, Κατσαφούρης, Γεωργίου, Παρασκευάς, Λάππας.

Προπονητές: Καρακατσούνης, Βλιώρας

Μεικτή Βόλου: Τάσσος, Τοκατλίδης, Τζίνης, Καρπέτης, Στάμος, Μαυροφώτης, Καραθάνος, Καραγιώργος Γ., Κέτουλας, Παυλόπουλος, Τσαβές.
Προπονητές: Κοσμάτος, Στρατίκης.”

tsolis-filiko

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις