Πρώτο Σέρβις στο 14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Παλαιμάχων (+ πρόγραμμα)

Ξεκίνησε χτες Παρασκευή (8/6) στο Βόλο το 14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Παλαιμάχων (Ανδρών-Γυναικών), γνωστό και ως «Old Stars Game», που συνδιοργανώνουν η Ε.Ο.ΠΕ, ο ΣΥ.Π.Π.ΑΤ, ο Δήμος Βόλου και ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών – Αθλητριών Ν. Μαγνησίας.
Τρακόσιοι παλαίμαχοι αθλητές και αθλήτριες του βόλεϊ από όλη την Ελλάδα ανάμεσά τους και διεθνείς αθλητές του παρελθόντος, με συμμετοχές ακόμη και σε Ολυμπιακούς Αγώνες, θα βρεθούν στη φιλόξενη πόλη μας το τριήμερο 8 έως 10 Ιουνίου 2018 για να πάρουν θέση στα παρκέ των κλειστών γυμναστηρίων Ε.Α.Κ. Βόλου, Ν. Ιωνίας και «Βάκης Παρασκευόπουλος»

Πρόκειται για πολύ σημαντική αθλητική διοργάνωση, καθώς συμμετέχουν αθλητές υψηλού επιπέδου και το κοινό της πόλης μας έχει τη δυνατότητα να απολαύσει όμορφο θέαμα.

Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη δυο πολύ σημαντικών ανθρώπων του τοπικού βόλεϊ των Γεώργιου Αλεξίου και Κωνσταντίνου Βούλγαρη που έβαλαν τη δική τους ξεχωριστή σφραγίδα στην πρόοδο και ανάπτυξη του βόλεϊ στην πόλη μας.

Συνολικά λαμβάνουν μέρος 24 ομάδες, από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, τα Χανιά, τις Σέρρες, τα Γιάννενα, τη Λάρισα, την Πάτρα, την Ακράτα, καθώς και τρεις ομάδες από το Βόλο, συγκεκριμένα δύο στις κατηγορίες +35 και +45 των ανδρών και μια στην κατηγορία +35 γυναικών.

Ως Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών – Αθλητριών Ν. Μαγνησίας καλούμε το φίλαθλο κοινό να παρακολουθήσει τους αγώνες, τονίζοντας από την πλευρά μας επίσης ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό που υπάρχει η δυνατότητα αθλητικών εκδηλώσεων τέτοιου βεληνεκούς, σε εποχές οικονομικής κρίσης

Πολλαπλά είναι επομένως τα οφέλη για την προβολή της πόλης και την οικονομική διάσταση του πρωταθλήματος καθώς στην πόλη βρίσκονται 500 περίπου άτομα, αθλητές, παράγοντες του αθλήματος και συνοδοί.

Το σημερινό πρόγραμμα:

*Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης Βόλος- Α.Ο. Καβάλας

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις