Κυριακόπουλος: Έμπρακτη η στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού Β.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κυριάκος Κυριακόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Astra Tv «Παράθυρο στη Θεσσαλία» και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του Ολυμπιακού μετά τη γενική συνέλευση του συλλόγου και τις προοπτικές που ανοίγονται για την ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η μεγαλειώδης γενική συνέλευση είχε όλα τα στοιχεία εκείνα που περιμέναμε να αντλήσουμε από αυτή την εκδήλωση. Αυτό που εισπράξαμε και είναι ανεκτίμητο για μας, ήταν η στήριξη που έχουμε, ως διοίκηση, από τους φιλάθλους μας και η αγάπη που δείχνει ο κόσμος για τον σύλλογο. Ήταν, επίσης και η επιδοκιμασία για την οργάνωση και για τα βήματα που έχουμε κάνει, καθώς και για τον σχεδιασμό της ομάδας».

Όσον αφορά το νέο μοντέλο διοίκησης που θα υπάρχει φέτος στο ποδοσφαιρικό τμήμα: «Για το μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας της ομάδας είναι απολύτως σύμφωνοι και οι χορηγοί μας. Αυτοί, δηλαδή, που θα χρηματοδοτήσουν την προσπάθεια. Είναι ένα μοντέλο επί  της αρχής συμφωνημένο και κατατεθειμένο στον κόσμο. Κατά συνέπεια μία διοικούσα επιτροπή είναι περιττή, γιατί όλα είναι προσχεδιασμένα και δρομολογημένα. Θεωρήσαμε, πως θα πρέπει να υπάρχει μια εκτελεστική επιτροπή ατόμων, οι οποίοι θα έχουν την εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα βλέπουν την υλοποίηση του προγράμματος και οι οποίοι θα δέχονται και θα παρεμβαίνουν, σ’ οτιδήποτε έρχεται από τον κόσμο, από το τμήμα και τους χορηγούς».

Για το αν έχει αποφασιστεί το γήπεδο που θα δηλώσει για έδρα φέτος ο Ολυμπιακός, μετά και τα έργα που αναμένεται να γίνουν στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος»:

«Όταν υπάρχει μια σειρά έργων χωρίς χρονοδιάγραμμα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει η διοίκηση του Ερασιτέχνη να εξασφαλίσει το γήπεδο, στο οποίο θα παίζει η ομάδα. Αυτό το πράγμα θα γίνει, επιδιώκοντας την όσο το δυνατόν γρηγορότερη υλοποίηση των έργων στο ΕΑΚ, για να επιστρέψουμε στη φυσική μας έδρα. Θα έχουμε μία περαιτέρω συζήτηση με την δημοτική αρχή, μέσω επιστολής που θα απευθύνουμε στον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, σύμφωνα με τις οδηγίες που μας έδωσε ο Δήμος Βόλου. Αυτό θα γίνει στο τέλος του μήνα, αφού πρώτα ο Δήμος αποκτήσει γνώση για τα έργα που θα γίνουν στο ΕΑΚ».

Για τα εισιτήρια διαρκείας και αν η διοίκηση θα φροντίσει οι τιμές να είναι προσιτές: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού στήριξε πέρυσι την ομάδα με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, ενώ στα τελευταία παιχνίδια πολλοί ήταν εκείνοι που ενώ είχαν διαρκείας, αγόραζαν εισιτήριο για να παρακολουθήσουν την ομάδα, θέλοντας να βοηθήσουν οικονομικά τη διοίκηση.

Τα διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν θα απευθύνονται και σε ασθενέστερα οικονομικά άτομα και θα υπάρχει σίγουρα μία κατηγορία εισιτηρίων διαρκείας που θα είναι πιο οικονομικά και προσιτά στους φιλάθλους».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις