Επιτυχίες του ΠΑΟΒ στο Πανελλήνιο Παμπαίδων πάλης

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων στην πάλη φιλοξενήθηκε στην πόλη της Λάρισας και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης. Μετείχαν οι κορυφαίοι αθλητές της χώρας, που γεννήθηκαν από το 2005 έως το 2008, ενώ τους αγώνες παρακολούθησε πλήθος κόσμου αποτελούμενο από φίλους του αθλήματος και γονείς των συμμετεχόντων.

Φυσικά το δυναμικό «παρών» έδωσε και ο Παλαιστικός Αθλητικός Όμιλος Βόλου (ΠΑΟΒ) με αποστολή πέντε αθλητών, οι οποίοι κατέκτησαν τέσσερα μετάλλια, ένα χρυσό και τρία χάλκινα.

Συγκεκριμένα, στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, καθώς πήρε την 1η θέση, ανέβηκε ο γεννημένος το 2006 Άγγελος Μουχαμέτι, που έλαβε μέρος στην κατηγορία των 75 κιλών. Την 3η θέση κατέκτησαν ο γεννημένος το 2006 Δημήτρης Βρανιάς στην κατηγορία των 38 κιλών, ο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος (γεν. το 2005) Νικόλαος Μουχαμέτι στα 60 κιλά και ο επίσης γεννημένος το 2005 Ραφαήλ Μουχαμέτι στα 48 κιλά. Ο μικρότερος σε ηλικία Ιωσήφ Νικολαΐδης (γεννημένος το 2007) κέρδισε στον πρώτο αγώνα που έδωσε, αλλά τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του δευτέρου. Έτσι, δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Τους αγώνες παρακολούθησαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, όπως οι Ολυμπιονίκες Κώστας Θάνος και Ηρακλής Δεσκουλίδης. Απόλυτα ικανοποιημένοι από το επίπεδο των αγώνων και την απόδοση των αθλητών του ΠΑΟΒ έμειναν οι προπονητές του συλλόγου Δημήτρης και Στάθης Τζουμπουσλής, καθώς και ο παλιός αθλητής Δημήτρης Καρινάκης. Αρχηγός της αποστολής του ΠΑΟΒ ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου Λεωνίδας Βαλκανιώτης, ενώ παρευρέθηκαν και τα μέλη του Δ.Σ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις