Βλάχος: «Ιδανικό φινάλε σε μία ονειρική χρονιά»

Ως το ιδανικότερο φινάλε για την κατάληξη του φετινού Ολυμπιακού χαρακτήρισε την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο κόντρα στην Πρό Ρέκο ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο Βολιώτης τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως άξιζαν να γράψουν ιστορία οι παίκτες του και πως είχαν κίνητρο κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Θεωρεί πως «αποστόμωσαν» όσους πίστευαν πως δε θα έπαιρναν το ευρωπαϊκό, πως έλεγξαν το ρυθμό και ευχαρίστησε παίκτες, κόσμο και διοίκηση.

Αναλυτικά: «Παραμυθένιο τέλος σε μια φανταστική χρονιά. Αξίζαμε την κούπα. Άξιζαν αυτά τα παιδιά να γράψουν ιστορία. Είχαμε μεγάλο το κίνητρο απέναντι σε μια τεράστια αντίπαλο, όπως η Προ Ρέκο. Δεν υπάρχουν μυστικά. Δεν παίρνεις κάθε μέρα ευρωπαϊκό τίτλο. Έφτασε το “πλήρωμα” του χρόνου. Κάθε μέρα το κίνητρο για εμάς ήταν μεγαλύτερο. Πρώτος στόχος ήταν ο τελικός. Η σεζόν είναι βγαλμένη από παραμύθι. Ήταν σχεδόν αδύνατο για τους γνώστες του αθλήματος να νικήσουμε το φαβορί.

Είχαμε την ποιότητα και τις ομαδικές ενέργειες. Ελέγξαμε το ρυθμό. Ευχαριστώ τον κόσμο και τους παίκτες μου. Είναι τα παιδιά μου. Η οικογένειά μου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, Μιχάλη Κουντούρη και, φυσικά, τον κ. Μαρινάκη. Μαζί να σηκώσουμε την κούπα ψηλά».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις