Ολυμπιακός Β.: Προχωρημένες επαφές με παίκτες

Μέχρι τη έναρξη της προετοιμασίας, 23 Ιουλίου, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου, θα έχει κλείσει το 80% του ρόστερ, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα για διορθωτικές κινήσεις, εφόσον η τεχνική ηγεσία κρίνει – στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας – πως υπάρχουν κάποια κενά, τα οποία θα πρέπει να καλυφθούν.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, Έλληνες και ξένοι, με τους οποίους οι άνθρωποι της ομάδας έχουν έρθει σε επαφή. Μάλιστα, με ορισμένους από αυτούς οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να δώσουν τα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα ωρών να κλείσει στον Ολυμπιακό αξιόλογος ξένος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και πέρυσι έκανε εξαιρετικό δεύτερο γύρο σε ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ. Αξίζει, ωστόσο, να αναφέρουμε, πως τον συγκεκριμένο παίκτη διεκδικούν κι άλλες ομάδες από την Β’ Εθνική, με τον Ολυμπιακό, πάντως, να έχει αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» συζητούν και με άλλους δύο ξένους ποδοσφαιριστές, πολύ έμπειρους, τους οποίους έχει ζητήσει από τη διοίκηση ο Περικλής Αμανατίδης. Ο ένας είναι μεσοεπιθετικός και ο άλλος σέντερ φορ. Και οι δύο περιπτώσεις είναι δύσκολες, όμως στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν πως στο τέλος θα καταφέρουν να εντάξουν, τουλάχιστον τον έναν από τους δύο, στην ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις