Κίνηση ανθρωπιάς του Ο.Φ. Ιεράπετρας στον τραυματία Ηλία Καραγιάννη

Ο Ηλίας Καραγιάννης ήταν ο άτυχος του τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών καθώς μόλις στο 2ο λεπτό τραυματίστηκε σοβαρά και χειρουργήθηκε τα ξημερώματα. Η ομάδα της Ιεράπετρας προχώρησε σε μία αξιέπαινη κίνηση, ανακοινώνοντας ότι θα παραμείνει παίκτης των Κρητικών με τις ίδιες απολαβές, όσο χρόνο και αν λείψει από τα γήπεδα.

Οι σχετικές ανακοινώσεις του Ο.Φ. Ιεράπετρας:

Δυστυχώς η απέραντη χαρά μας σήμερα για την κατάκτηση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος, μετριάστηκε αρκετά από τον σοβαρό τραυματισμό του Ηλία του Καραγιάννη. Ο Ηλίας θα χειρουργηθεί σε λίγες ώρες , ξημερώματα Κυριακής, στο πόδι. Όλα θα πάνε καλά. Το βράδυ του Σαββάτου τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο και μέλη της διοίκησης του ΟΦΙ και αρκετοί συμπαίκτες του.
Το Δ.Σ του ΟΦΙ, αποφάσισε με συνοπτικές διαδικασίες, μόλις τελείωσε ο τελικός, ότι ο Ηλίας Καραγιάννης, θα παραμείνει παίκτης του ΟΦΙ, με τις απολαβές που είχε, ανεξάρτητα του πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Φωτογραφία του χρήστη ΟΦ Ιεράπετρας 1970.

Ο Ηλίας ο Καραγιάννης χειρουργήθηκε. Όλα πήγαν καλά. Ο πρόεδρος του ΟΦΙ και όλο το ΔΣ της ομάδας είναι δίπλα του. Την Τρίτη θα κατέβει στην Ιεράπετρα. Ο ΟΦΙ θα του παράσχει ότι χρειάζεται για την αποθεραπεία του. Εδώ να κάνουμε ειδική μνεία στο μέλος του ΔΣ του ΟΦΙ τον Μανώλη Γεωργινέ ο οποίος δεν είδε τον τελικό αλλά από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού μέχρι αργά το βράδυ συνόδευσε τον Ηλία από νοσοκομείο σε νοσοκομείο. Είναι από τους αφανείς ήρωες του ΟΦΙ και ο Μανώλης, δεκαετίες τώρα. Περαστικά και πάλι Ηλία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις