Ουνγιαλίδης: «Θα τον ζηλεύουν πολλές ομάδες»

Ήταν από τους παίκτες, οι οποίοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τη Βέροια, λόγω της διάλυσης. Ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης δεν άργησε πάντως να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Άμεσα συμφώνησε με τον ΝΠΣ Βόλο. «Δεν ήταν ομάδα Γ’ εθνικής, απ’ όλες τις απόψεις. Τόσο από την οργάνωση της, όσο και από τους παίκτες, τους οποίους είχε στο ρόστερ. Θα τη ζήλευαν ακόμη και ομάδες της Α’ εθνικής», δήλωσε αρχικά στο Liganews.gr ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης.

«Ανοδος, δικαίως»

Ο 23χρονος αριστερός fullback στάθηκε στην τρίμηνη του παρουσία στην ομάδα, αλλά και τις σκέψεις του για τη νέα σεζόν. «Όταν πήγα στον Βόλο, η ομάδα ήταν ήδη πρωταθλήτρια, αφού είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Στην ουσία, πήγα για να βοηθήσω στα μπαράζ, όπως και έγινε. Δικαίως ο Ηρακλής και εμείς πήραμε το εισιτήριο για τη Football League».

«Καμία σχέση…»

Όσο για το αν μπορεί να γίνει σύγκριση με τη Βέροια; «Καμία σχέση», απάντησε άμεσα. «Η Βέροια είναι μεγάλη ομάδα, ωστόσο στη φάση που βρέθηκα εγώ, δεν ήταν στα καλύτερα της…», πρόσθεσε και επισήμανε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Μαγνησίας. «Θα μείνω στην ομάδα, αφού έχω έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο».

«Ακόμη καλύτερα του χρόνου»

Όσο για τη νέα περίοδο; «Σίγουρα, η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Γιατί όχι; Αν μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμη και την άνοδο. Πιστεύω, ότι θα τη ζηλεύουν πολλές ομάδες από πολλές απόψεις. Αλλωστε, πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερα. Θα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη Football League…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις