Επιτυχίες του Ολυμπιακού Βόλου στους «Ιωνικούς αγώνες» κολύμβησης

Ο Ολυμπιακός Βόλου συμμετείχε στους ΙΘ’ «ΙΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ» κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκαν στο Βόλο στις 30 και 31 Μαΐου 2015, για ομάδες της προ-αγωνιστικής κατηγορίας.
Η ομάδα μας, κατέκτησε συνολικά σε ατομικά αγωνίσματα 19 μετάλλια, 8 χρυσά, 8 αργυρά και 3 χάλκινα καθώς και 2 χρυσά στη σκυταλοδρομία 4Χ50 ελεύθερο κοριτσιών και 4Χ50 μικτή ομαδική κοριτσιών 11 ετών. Αναλυτικά οι επιτυχίες των μικρών κολυμβητών και κολυμβητριών:

Η Βαραλή Φωτεινή κατέκτησε 3 χρυσά στα 50μ. ελεύθερο, στα 50μ. πεταλούδα και 200μ. μικτή ατομική, η Τρύπα Σοφία κατέκτησε 2 χρυσά στα 50μ και 100μ. πρόσθιο και 1 αργυρό στα 400μ. ελεύθερο, ο Δημητρίου Ιωάννης κατέκτησε 2 χρυσά στα 100μ. ύπτιο και στα 200μ. μικτή ατομική, η Χιώτη – Ραμπέλο Κατερίνα κατέκτησε 1 χρυσό στα 100μ. ύπτιο και 2 ασημένια στα 50μ. & 200μ. ύπτιο, η Σφυρή Ζωή κατέκτησε 1 αργυρό στα 50μ. πρόσθιο και 1 χάλκινο στα 200μ. πρόσθιο, ο Ξυνομπίτης Γιώργος κατέκτησε 1 αργυρό στα 50μ. πεταλούδα και 1 χάλκινο στα 50μ. ύπτιο, η Ξυνομπίτη Θεοδώρα κατέκτησε 1 αργυρό στα 50μ. ελεύθερο, η Κορμπέτη Σοφία κατέκτησε 1 αργυρό στα 50μ. ελεύθερο, η Παπαδοπούλου Δέσποινα – Μαρία κατέκτησε 1 αργυρό στα 50μ. πεταλούδα και η Ξυνομπίτη Αρετή κατέκτησε 1 χάλκινο στα 200μ. πρόσθιο.

Στους αγώνες συμμετείχαν και οι κολυμβητές, Γεωργάκος Γεώργιος, Ρούμπος Αριστοτέλης-Μάριος, Στριμπάκος Γεώργιος, Σανίδα Άρτεμις, Χατζησταματίου Κίμων, Χιώτη-Ραμπέλο Νικολέττα, Μακρυγιάννης Απόστολος, Τίγκας Δημήτριος και Κουτσογιώργου Μαρία-Χριστίνα, αρκετοί από αυτούς καταλαμβάνοντας θέσεις στην πρώτη πεντάδα των αγωνισμάτων, επιτυγχάνοντας πολύ καλές επιδόσεις και βελτιώνοντας τους χρόνους τους. Απουσίασαν για οικογενειακούς λόγους η Ιωάννα Ζάχου και η Μαρία και Ευτυχία Φασουλίδη.

Η επανεκκίνηση του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου είναι πλέον γεγονός. Μετά από μία δύσκολη χρονιά, το κολυμβητικό τμήμα της ομάδας του Ολυμπιακού, δείχνει ότι με τις επιτυχίες και τις επιδόσεις των μικρών αθλητών στις διοργανώσεις που συμμετείχε, κινείται σταθερά και αποτελεί πλέον σημαντική μονάδα στην περιφέρεια και όχι μόνο.

Η εφορία του συλλόγου συγχαίρει όλους τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες καθώς και τους προπονητές τους, Έλενα Μπεσμπέρστοβα, Γεώργιο Μαντά, Δημήτρη Παπαντωνίου και Ράνια Παπαστεργίου καθώς οι επιδόσεις των κολυμβητών της ομάδας μας είναι στις πρώτες σε πανελλαδικό επίπεδο.

Θέλει επίσης να ευχαριστήσει όλους τους γονείς των αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και την πολύτιμη βοήθεια τους στην προσπάθεια που κάνουμε για την αναβάθμιση των τμημάτων κολύμβησης.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας, την «Coca Cola Hellas» και τον κ. Γιώργο Ζάχο καθώς και τον αποκλειστικό διανομέα NESTLE κ. Χρήστο Γεωργάκο, που με τη βοήθειά τους οι μικροί κολυμβητές και κολυμβήτριες απέκτησαν χειμερινές και καλοκαιρινές αθλητικές εμφανίσεις, μειώνοντας σημαντικά την επιβάρυνση για τους γονείς, στη δύσκολη εποχή που ζούμε.

Παράλληλα συνεχίζονται τα θερινά τμήματα κολύμβησης. Ο Ολυμπιακός Βόλου καλεί τους γονείς παιδιών 5-10 ετών, να φέρουν τα παιδιά τους και να γνωρίσουν τις χαρές της κολύμβησης. Μπορείτε να επισκεφθείτε καθημερινά το ανοιχτό κολυμβητήριο Βόλου, από τις 4 μ.μ. μέχρι 8 μ.μ. και να μιλήσετε με τους προπονητές. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6948942359. Βρείτε μας στο facebook: Ολυμπιακός Βόλου Swimming Team

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις