Ιμεράι: «Για τη Νίκη η δεύτερη θέση δεν είναι επιτυχία»

Στο ραδιόφωνο του Βόλος 98.6 FM και στην εκπομπή “Classico” φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ιμεράι, ο οποίος αναφέρθηκε στον τελικό με την Ιεράπετρα, στην επόμενη μέρα αλλά και στον Ολυμπιακό Βόλου που δείχνει πως θα είναι ο κύριος αντίπαλος για την πρωτιά στον όμιλο. Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρθηκε επίσης στην παρουσία του Παναγιώτη Τζαναβάρα στο Κερατσίνι και στις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών που θα γίνουν στη Νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ιμεράι:

Για τον τελικό: «Μπορεί ο τελικός να ήταν χωρίς ουσία, όμως θέλαμε τη νίκη για το γόητρο. Το παιχνίδι “στράβωσε” νωρίς, οι παίκτες το πάλεψαν και πραγματικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Το ευχαριστηθήκαμε, γιατί ο κόσμος, παρά ότι έχασε η ομάδα, χειροκρότησε και αποθέωσε τους παίκτες.  Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη φετινή πορεία της ομάδας: «Ευχαριστημένος δεν είμαι, αλλά εφόσον ήρθαν έτσι τα πράγματα δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Η δεύτερη θέση για τη Νίκη Βόλου δεν είναι επιτυχία».

Για την παρουσία του Παναγιώτη Τζαναβάρα στον τελικό: «Η παρουσία του εκεί ήταν τυχαία. Αλλά γενικά η δουλειά που γίνεται στη Νίκη αποτελεί πόλο έλξης για παίκτες, για προπονητές και για παράγοντες».

Για το αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι συμπαίκτες που θα συμβάλλουν οικονομικά: «Αληθεύει ότι υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που θέλουν να σταθούν στη Νίκη και να στοχεύσουμε σε μεταγραφές υψηλού επιπέδου».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Έχουν κλείσει ήδη κάποιες μεταγραφές, αλλά μέχρι τις 30 Ιουνίου υπάρχει το θέμα ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει το δελτίο στα χέρια του. Μέχρι τότε επειδή πολλά μπορούν να συμβούν δεν λέμε μεγάλα λόγια. Έχει τύχει να έχουμε κλείσει παίκτες, να τους ανακοινώσουμε και στο τέλος επειδή δεν είχαμε τα δελτία στα χέρια μας, να βρίσκεται κάποιος που τους έδωσε περισσότερα και να χαλάσει η μεταγραφή. Αυτό δεν ισχύει για τις ανανεώσεις. Αυτές θα ανακοινωθούν. Θα μιλήσουμε και με τους προπονητές, ακόμη δεν έχουμε καταλήξει κάπου».

Για το αν η διοίκηση παρακολουθεί τον ανταγωνισμό και θα κάνει το κάτι παραπάνω: «Η Νίκη πάνω απ’ όλα κοιτάει την ομάδα της. Στο τέλος όμως θα γίνει κι ένας απολογισμός για το πού έχουν βαδίσει οι άλλοι για να είμαστε εμείς ένα σκαλοπάτι παραπάνω».

Για τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που πρόκειται να έρθουν: «Η Νίκη θα βασιστεί στον περσινό της κορμό. Μέχρι στιγμής έχουμε βρει έξι ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν την ομάδα αλλά μπορεί να υπάρξουν κι άλλοι. Με αυτούς τους έξι έχουμε έρθει σε προφορική συμφωνία αλλά το θέμα είναι να έχουμε το δελτίο. Χωρίς αυτό δεν ανακοινώνουμε τίποτα. Να ξέρετε ότι θα  έχουμε παίκτες καλούς. Παίκτες που έχουν παίξει Α’ Εθνική».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου που δείχνει πως θα είναι ένας από τους ανταγωνιστές για το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός και η Νίκη είναι δυο ομάδες που δεν αξίζουν να παίζουν σ’ αυτή την κατηγορία. Δυστυχώς πάλι φέτος αυτές οι δυο ομάδες θα παίζουν κόντρα η μία στη άλλη για το ποια θα πάρει την άνοδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις