Ετοιμάζονται για το πανελλήνιο οι μικροί Κενταυρίτες

Συνεχίζει εντάτικά την προετοιμασία της η ομάδα Παμπαίδων Α’ του Κενταύρου Αγριάς, η οποία προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Open, που θα γίνει από 6 – 11 Ιουλίου 2015 στην περιοχή της Αργολίδας,
Οι νεαροί αθλητές παρόλο ότι είναι στην κορύφωση της εξεταστικής τους, συμμετέχουν με όρεξη στις προπονήσεις που πραγματοποιούνται στο…

…γήπεδο Χάντμπολ του Γυμνασίου Αγριάς. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα είναι γι αυτούς μια πρόκληση και μια ευκαιρία για πολλούς και σημαντικούς αγώνες με δυνατές ομάδες της χώρας μας, αλλά και από το εξωτερικό που θα συμμετέχουν στο τουρνουά. Εξάλλου ο Κένταυρος παραμένοντας αήττητος στα λίγα φετινά παιχνίδια που έχει δώσει (επίσημα και φιλικά), θέλει επιπλέον αγώνες και με δύσκολους αντιπάλους, που θα βοηθήσουν στην ποιοτική του εξέλιξη.
Οι προπονήσεις γίνονται υπό την επίβλεψη του Γιάννη Αθανασαράκη, που πάντα προσπαθεί άοκνα για την διάδοση του αθλήματος του Χάντμπολ στις νεότερες ηλικίες. Τους τελευταίους μάλιστα δύο μήνες, έχει προστεθεί στο τεχνικό επιτελείο, βοηθώντας κυρίως στην προπόνηση των τερματοφυλάκων ο κ. Γιώργος Χατζάκος (πάνω δεξιά της φώτο).
Ο Γιώργος Χατζάκος, γεννημένος στη Δράκεια του Πηλίου, και μετανάστης για χρόνια στη Γερμανία, έχει αγωνισθεί ως τερματοφύλακας σε ομάδες Χάντμπολ της Γερμανίας, ενώ έχει φορέσει και το εθνόσημο, αγωνιζόμενος στην εθνική μας ομάδα, στις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις