«Όλα ανοιχτά, δεν υπάρχει συμφωνία του Πούκι με τον ΠΑΟΚ»

Ο μάνατζερ του Τέεμου Πούκι, για ακόμη μια φορά με δηλώσεις του διέψευσε ότι υπάρχει οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Ο Τέεμου Τούρουνεν μιλώντας σε ΜΜΕ της Φινλανδίας επέμεινε ότι ο παίκτης του παραμένει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων καθώς είναι περιζήτητος την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο (ως ελεύθερος).

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι για τον Πούκι ενδιαφέρονται ομάδες όπως η Τραμπζονσπόρ και η Καϊσέρισπορ από την Τουρκία, η Φορτούνα από τη Γερμανία αλλά και σύλλογοι από την Αγγλία.

Χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του παίκτη τόνισε: «Όλα είναι ακόμη στη μέση όμως, δεν υπάρχει καμία συμφωνία… Δεν είναι αλήθεια πως ο Τέεμου Πούκι είναι καθοδόν για τη Θεσσαλονίκη. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και διαπραγματευόμαστε και με άλλους συλλόγους. Ο ΠΑΟΚ είναι μια επιλογή για εμάς αλλά δεν έχουμε καταλήξει.

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουν υπογραφεί συμβόλαια από καμία από τις δύο πλευρές. Τα ελληνικά ΜΜΕ γράφουν πολλά για το θέμα. Το προηγούμενο καλοκαίρι, η μεταγραφή του Πούκι στον Παναθηναϊκό, θεωρούνταν σίγουρη από τους Έλληνες, αλλά τελικά δεν έγινε».

Για το αν ο Πούκι ετοιμάζει τα πράγματα του για να έρθει στην Ελλάδα, ο Τούρουνεν είπε: «Δεν ξέρω αν ετοιμάζει τις βαλίτσες του αλλά τουλάχιστον σήμερα δεν θα πάει Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση είναι εντελώς ανοιχτή, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ. Οι διαπραγματεύσεις εκκρεμούν και ο ΠΑΟΚ είναι ένας καλός ευρωπαϊκός σύλλογος, παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά είναι απαραίτητο να πάρουμε τα εχέγγυα που θέλουμε…».

Το δημοσίευμα πάντως αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ είναι από τους συλλόγους στην Ελλάδα που δίνουν πλουσιοπάροχα συμβόλαια και πληρώνουν στην ώρα τους. «Μιλάμε για τέτοιους μισθούς που σπάνια κάποια ομάδα μπορεί να τα προσφέρει στον παίκτη, αν ο παίκτης δεν δεσμευτεί. Όλη την ώρα είμαστε στα τηλέφωνα και μιλάμε με όλους. Φυσικά, αν κάποια ομάδα μας καταθέσει πρόταση που δεν μπορούμε να αρνηθούμε τότε όλα θα τελειώσουν γρήγορα. Από την πλευρά μας όμως δεν υπάρχει βιασύνη…», κατέληξε ο Τούρουνεν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις