Tο μεγάλο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο (video)

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο στην τελευταία του κατοικία. Από νωρίς το πρωί περισσότεροι από 15000 άνθρωποι βρέθηκαν στο λαϊκό προσκύνημα στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Εκατοντάδες άνθρωποι του μπάσκετ εξέφρασαν τη θλίψη τους είτε με παρουσία (Ομπράντοβιτς, Μπερτομέου, Φώτσης, Παπανικολάου, Φασούλας, Μποντιρόγκα, Διαμαντίδης. Ιτούδης, Βράνκοβιτς) είτε με στεφάνι (Γκάλης, Σπανούλης, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάκης Αγγελόπουλος). Φυσικά παρούσα σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου έπραξαν ανάλογα με τους Βαγγέλη Μαρινάκη (έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες, αλλά απτόητος μπήκε κανονικά στο Ναό) Γιώγου Βαρδινογιάννη, Δημήτρη Μελισσσνίδη, ενώ στεφάνια μεταξύ άλλων έστειλαν οι Σωκράτης Κόκκαλης και Ιβάν Σαββίδης.

Χιλιάδες οπαδών του Παναθηναϊκού που απλά ήθελαν να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του.

Λίγο πριν την εξόδιο ακολουθία εμφανώς συντετριμμένοι έφτασαν οι Θανάσης Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Το «τελευταίο» αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο είπε με την παρουσία του και πλήθος πολιτικού κόσμου όπως ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, Κώστας Καραμανλής, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Βασιλειάδης και πολλοί άλλοι.

Με μοτοπομπή προς το Α’ νεκροταφείο και σε κλειστό οικογενειακό κύκλο όπως παρακάλεσε η οικογένεια συνοδεύτηκε η σορός του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου στην τελευταία του κατοικία. Εκεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε τους οπαδούς των «πρασίνων».

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 3.500 στεφάνια και περισσότερους από 15.000 ανθρώπους που πέρασαν από την Μητρόπολη για το… ύστατο χαίρε σε αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις