Ο Θανάσης Μπίλης νέος προπονητής του Ρήγα Φ.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ο Θανάσης Μπίλης θα είναι ο επόμενος προπονητής του Ρήγα Φεραίου κι αυτός που θ’ αναλάβει το δύσκολο έργο της επανόδου του ιστορικού συλλόγου στην Γ’ εθνική κατηγορία.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο που μόλις συστάθηκε, από την αρχή έχει θέσει ως στόχο τον πρωταθλητισμό κι εμπιστεύεται την τύχη του συλλόγου σε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει συνδέσει την αθλητική του παρουσία με την ομάδα του  Ρήγα Φεραίου.

Ο Θανάσης Μπίλης έχει αγωνιστεί για 25 χρόνια στο σύλλογο, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει συνολικά για τέσσερα χρόνια από τον πάγκο της ομάδας, κάποια από αυτά κι ως παίκτης-προπονητής.

Το 1992- 93  με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας ποδοσφαιριστών, ο Ρήγας Φεραίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος  της Α’ ΕΠΣΘ, για να έχουμε το 1994-95 με τον ίδιο προπονητή την κατάκτηση της πρώτης θέσης με 28 βαθμούς διαφορά  από τον δεύτερο. Ο Θανάσης Μπίλης ήταν προπονητής και της σεζόν 1995-96 στην Δ Εθνική τότε, ενώ στην προπονητική του καριέρα έχει επίσης να επιδείξει  ανόδους με τις ομάδες της Δόξας Αερινού και της Χλόης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις