Εκδήλωση της Αγίας Παρασκευής

Σήμερα Σάββατο 14 Ιουνίου και ώρα 10 π.μ λήγουν τα μαθήματα-προπονήσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής Βόλου. Έτσι, άλλη μια χρονιά, η 16η, τελείωσε επιτυχώς για τους μαθητές-αθλητές της Σχολής. Στη διάρκεια της σημερινής γιορτής θα βραβευθούν μαθητές-αθλητές της Αγίας Παρασκευής που με τις ομαδες τους πήραν για…

…δεύτερη χρονιά το πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ στις κατηγορίες γεννηθέντων το 2000, το 2001 και το 2002, καθώς και οι σκόρερ. Επίσης θα βραβευτουν οι μαθητες-αθλητες με της περισσότερες συμμετοχές στο πρόγραμμα προπονήσεων περιόδου 2013-2014, ο πρώτος σκόρερ της ανδρικής ομάδας για την περίοδο 2013-2014, καθώς και αυτος με τις περισσότερες συμμετοχές.
Τέλος, η Σχολή θα βραβεύσει τον μαθητή-αθλητή Αλέξανδρο Κατράνη, που πλέον αγωνίζεται στον Ατρόμητο Αθηνών, για την συμμέτοχη του στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Κ17. Μετά το πέρας των βραβέυσαιων θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος αγώνας μεταξύ γονέων και μαθητών-αθλητών.
Καλούνται όλοι οι γονείς και οι φίλοι της Σχολής της Αγίας Παρασκευής να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση της λήξης των μαθημάτων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις