Μυροφορίδης κατά Μπαταγιάννη: Χθεσινός και… πουθενάς

Δηλώσεις στην έντυπη έκδοση του Sportime έκανε ο Παύλος Μυροφορίδης, μιλώντας για την πρόταση που του είχε γίνει για να βρεθεί στα Τρίκαλα.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη, κλήθηκε να σχολιάσει τα λόγια του ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη Μπαταγιάννη.

Ο ισχυρός άνδρας των Τρικάλων μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό λέγοντας: «Θεωρώ ότι σε μένα κοντά δε θα μπορούσε να είναι ο κ. Μυροφορίδης. Ο κ. Μυροφορίδης 4 χρονιές που ανέβασε ομάδες στη Super League έπαιζε με μπάτζετ δυσθεώρητα. Ο ΟΦΗ φέτος είχε Μυροφορίδη; Η Λαμία πέρυσι είχε».

Έτσι ο η απάντηση ήταν άμεση από τον τεχνικό διευθυντή που βοήθησε τον Άρη να επιστρέψει στην Super League: «Προφανώς ο κ. Μπαταγιάννης επειδή είναι χθεσινός στο ποδόσφαιρο δεν θα θυμάται ότι την πρώτη χρονιά που βγήκε ο Απόλλων είχε το μικρότερο μπάτζετ της πρώτης 10άδας. Θα παρακολουθούσε Πρέμιερ Λιγκ ή Πριμέρα Ντιβιζιόν όταν ο Ηρακλής έπαιρνε πρωτάθλημα με νέους ποδοσφαιριστές επειδή δεν είχε αδειοδότηση. Δεν θέλω να ασχοληθώ με έναν ποδοσφαιρικό… πουθενά, αλλά πρέπει κάποια πράγματα να τίθενται στη σωστή τους βάση».

Τέλος ο κ. Μυφορίδης αναφέρθηκε στην πίεση που δέχτηκε για να αναλάβει: «Δεν τηλεφωνούσα εγώ στον κ. Μπαταγιάννη. Εκείνος με έπαιρνε τηλέφωνο σχεδόν καθημερινά επί ένα μήνα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις