Πιάνουν δουλειά στον Ολυμπιακό

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Σήμερα το απόγευμα, στις 18:00, θα συγκεντρωθούν στου Ρέντη οι παλιοί και οι νέοι παίκτες της ομάδας για μία πρώτη γνωριμία με τον νέο προπονητή της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, και να κάνουν ένα χαλαρό τρέξιμο στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Μετά από μία μέτρια προς κακή σεζόν για τους Πειραιώτες, στόχος πλέον είναι η κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος και παράλληλα η διάκριση στο Europa League.

Τις πρώτες δέκα μέρες οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια οι «εκλεκτοί» θα ταξιδέψουν στο Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Στις εγκαταστάσεις σήμερα, ωστόσο, δεν θα είναι όλοι οι παίκτες. Θα απουσιάσουν οι Οφόε, Εμενίκε και πιθανώς ο Ταχτσίδης, παρότι δεσμεύονται με συμβόλαιο, ενώ άδεια έχουν πάρει κάποιοι άλλοι παίκτες όπως ο Μάριν που βρίσκεται στη Γερμανία.

Τα νέα πρόσωπα είναι οι Χριστοδουλόπουλος, Γκερέρο, Φετφατζίδης, Καμαρά, Μάνος, Γιαννιώτης, Μπουχαλάκης και κάποια παιδιά που επιστρέφουν από δανεισμούς όπως ο Μανθάτης, ο Σάλιακας και άλλοι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις