Στα πλέι οφ της Α2 πόλο ρίχνεται αύριο η Νίκη

Να αφήσει ακόμα περισσότερο το στίγμα της στην φετινή Α2 ανδρών, θέλει η ανδρική ομάδα του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.
Το συγκρότημα του Δημήτρη Μπλάνα, θέλει να συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην πιο πετυχημένη χρονιά της ανδρικής ομάδας από καταβολής του τμήματος και με την παρουσία της στα πλέι οφ ανόδου της κατηγορίας, θέλει να αποδείξει ότι μόνο τυχαία δεν είναι η μέχρι τώρα πορεία της.
Η ομάδα, θα αγωνιστεί στον όμιλο που θα διοργανωθεί στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου το Σαββατοκύριακο 16-17/06 και θα αντιμετωπίσει τις ομάδες του ΝΟ Πατρών, της ΑΕ Χαϊδαρίου και του Ηλυσιακού, μπαίνοντας στον όμιλο με 1 βαθμό.
Σε περίπτωση που η ομάδα της Νίκης τερματίσει σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, θα αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία, διαφορετικά θα αγωνιστεί σε αγώνες κατάταξης.
Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Μπλάνας υπολογίζει στους: Φαρσάρης, Δανιήλ, Γλούμη, Γιαβαρίδη, Μαρτζούχο, Γκανάτσιο, Θεοδωρόπουλο, Καρκαλιάνη, Αλεξανδρή, Σαραγγανίδα, Μόσιο, Γκατζούνα, Βάτσο. Δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο αρχηγός της ομάδας Λάμπρος Μακρής που δεν έχει ξεπεράσει τους πόνους στο γόνατο από την φλεγμονή που τον ταλαιπώρησε.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:

Σάββατο 16/6: 20.00 Ν.Ο. Πατρών-Νίκη, 21.00 Α.Ε. Χαϊδαρίου-Ηλυσιακός.

Κυριακή 17/6: 12.00 Ν.Ο. Πατρών-Ηλυσιακός, 13.00 Α.Ε. Χαϊδαρίου-Νίκη, 19.30 Α.Ε. Χαϊδαρίου-Ν.Ο. Πατρών, 20.30 Νίκη-Ηλυσιακός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις