Τους έριξε το… γάντι ο Καραγιάννης

Την Τετάρτη 18 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, στην οποία τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ θα υποβάλουν την παραίτησή τους και από εκεί και πέρα αναζητείται διάδοχη κατάσταση. Ο κ. Δημήτρης Καραγιάννης οριστικά αποχωρεί από την προεδρία της εταιρείας, όπως κατηγορηματικά τόνισε στη χθεσινή (13/6) συνέντευξη Τύπου που…

…παραχώρησε. Η ομάδα δεν πωλείται, αλλά όπως τόνισε ο κ. Καραγιάννης, οι μετοχές παραχωρούνται δωρεάν σε όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ, αρκεί να πληροί κάποια κριτήρια και να είναι σε θέση να μπορεί να οδηγήσει τον Ολυμπιακό ψηλά.
Δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον ή κάποιους επιχειρηματίες εντός ή εκτός Νομού Μαγνησίας να ασχοληθούν με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη πάλι δεν βλέπουμε την ομάδα να αφήνεται στη μοίρα της και στο έλεος του Θεού. Η διοίκηση Καραγιάννη έφτασε στο σημείο να αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς όπως τονίστηκε από τον πρόεδρο, η αμφισβήτηση κυρίως από την πλευρά των φιλάθλων ήταν μεγάλη, μετά και από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της ανόδου.
Ο κ. Καραγιάννης στη συνέντευξη Τύπου έβγαλε πικρία και στενοχώρια για την αντιμετωπίσει που έχει ο ίδιος, αλλά και η διοίκηση, από μια μεγάλη μερίδα φιλάθλων. Τη στιγμή που τους 16 μήνες που βρίσκεται στα ηνία της ΠΑΕ, τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του στη διοίκηση έχουν… ματώσει οικονομικά. Μάλιστα, κάποιοι έφτασαν στο σημείο να υποστηρίζουν πως η διοίκηση δεν επιθυμούσε την άνοδο του Ολυμπιακού Βόλου στη Σούπερ Λιγκ!
Για τον λόγο αυτό και έριξε το… γάντι σε όλους όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό και μπορούν να τον οδηγήσουν στη… γη της Επαγγελίας να έρθουν να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις