Θέμα Ελευθερόπουλου στον Ολυμπιακό Β.

Άγνωστο είναι το μέλλον του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο 39χρονος τεχνικός είχε δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν, πριν την έναρξη των πλέι οφ, πως επιθυμούσε την παραμονή του στον πάγκο των «ερυθρολεύκων», ωστόσο, με την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό, είναι πολύ…

…πιθανό να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο Ελευθερόπουλος ήταν φανερά απογοητευμένος από την εμφάνιση των «ερυθρολεύκων», αλλά και από το αποτέλεσμα, μετά την ήττα από τη Λάρισα, δεν είχε καμία διάθεση να μιλήσει και παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου γιατί ήταν υποχρεωμένος να το κάνει.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν αθηναϊκές αθλητικές ιστοσελίδες, ο Ελευθερόπουλος πριν από μερικές ημέρες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, προτάθηκε στην Καλλονή, ωστόσο οι νησιώτες αποφάσισαν να του απαντήσουν αρνητικά.
Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και το σίγουρο είναι πως υπάρχει θέμα Ελευθερόπουλου στον Ολυμπιακό. Το ζήτημα, ωστόσο, αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, ενώ δεν αποκλείεται οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, κ.κ. Γιώργος Βαρούτσικος και Γιώργος Τόρης να τοποθετηθούν επί του θέματος στη σημερινή (4/6, 13.00) συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν στην αίθουσα Τύπου του ΕΑΚ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις