Λόρι Κέρι: Για τον Ιμεράι και την άνοδο…

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου, που ενέταξε στο δυναμικό της τον γνωστό βολιώτη ποδοσφαιριστή, με πλούσια καριέρα στο χώρο και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, Λόρι Κέρι.
Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια προσθήκη που ενισχύει σημαντικά στον μεσοεπιθετικό τομέα την ομάδα της Νικης Β., αφού ο Λόρι Κέρι προέρχεται από εντυπωσιακή χρονιά με τον Αστέρα Αμαλιάδας, όπου είχε 22 συμμετοχές και 19 γκολ.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:
“Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λόρι Κέρι, για την νέα αγωνιστική χρονιά.
Ο Λόρι Κέρι αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και είναι γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου 1990 ενω έχει ύψος 1,78. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Μαγνησιακού, όπου στα 14 του έκανε και ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα, η οποία συμμετείχε στο Α’ τοπικό. Τρία χρόνια αργότερα εντάχθηκε  στα τμήματα υποδομής της Βέροιας όταν, αν και σε νεαρή ηλικία, το όνομα του απασχόλησε ακόμη και μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Άρσεναλ!
Έχει φορέσει επίσης την φανέλα της αλβανικής Μπέσα , του Ολυμπιακού Βόλου, του Γ.Σ. Αλμυρού, του Οικ. Τσαριτσάνης, της Αν. Γιαννιτσών, του Πιερικού, του Έβρου Σουφλίου, των Τρικάλων, του Αιολικού και της Καλλονής. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Αστέρα Αμαλιάδας , αποτελώντας έναν εκ των πρωταγωνιστών της πορείας της προηγούμενης ομάδας του έχοντας 19 γκολ σε 22 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ σημείωσε και άλλα 2 τέρματα στους αγώνες μπαράζ.
Αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Κέρι έκανε τίς πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr και απαντώντας στο τι ήταν αυτό που τον έκανε να δεχτεί την πρόταση της Νίκης Βόλου, αν και ήταν στόχος πολλών ομάδων της κατηγορίας αλλά και της Football League, υποστήριξε:
Η οργάνωση που είδα και η εμπιστοσύνη που εμπνέει ο πρόεδρος κ. Ιμεράι σε συνδυασμό με την ιστορία της ομάδας αλλά και τη δυναμικη του κόσμου της ήταν οι βασικοί παράγοντες που με έκαναν να επιλέξω την Νίκη Βόλου. Από εκεί και πέρα σημαντικό ρόλο για εμένα έπαιξε και το γεγονός πως τέθηκε ξεκάθαρα ως στόχος η άνοδος σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις