Τινάζει τη …μπάνκα με Φάμπιο η Νίκη Βόλου! (vid)

Πριν ακόμη καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός που σήκωσε η μεταγραφή του Λόρι Κέρι στη Νίκη , ήρθε η συμφωνία με τον Φάμπιο Ταβάρες να ανεβάσει στα ύψη τον πήχη του πρωταθλητισμού, στον όμιλο που θα συμμετάσχει η βολιώτικη ομάδα. Ο 30χρονος Πορτογάλος ήρθε στον Βόλο το μεσημέρι της Δευτέρας για τις τελικές συζητήσεις και συμφώνησε να φορέσει τα κυανόλευκα, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό την μεσοεπιθετική γραμμή της Νίκης Βόλου.

Ο Φάμπιο Ταβάρες δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στους Έλληνες φιλάθλους καθώς βρίσκεται από το 2011 στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας μας, μετρώντας 37 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ με Ατρόμητο και Κέρκυρα, 34 στο πρωτάθλημα της Football League και 45 στη Γ’ Εθνική.

Ο Νίκος Ιμεράι και οι συνεργάτες του φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση ώστε για τη Νίκη Βόλου, να είναι η τελευταία χρονιά στη Γ’ Εθνική. Ο ισχυρός άνδρας της Νίκης είχε τονίσει επανειλλημένως πως η ομάδα θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό που η άνοδος θα αποτελεί μονόδρομο και οι πρώτες κινήσεις το αποδεικνύουν περίτρανα. Σύμφωνα με πληροφορίες σύντομα θα υπάρξουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις που θα πείσουν και τον πιο δύσπιστο φίλο της Νίκης πως χτίζεται μία ομάδα που θα μπορέσει να κάνει το άλμα στις επαγγελματικές κατηγορίες, εκεί που ανήκει ο σύλλογος.

Στο βίντεο που ακολουθεί οι φίλοι της Νίκης Βόλου μπορούν να απολαύσουν τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του νέου παίκτη της ομάδας τους

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις