Νίκη Β.: Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε…

Με σχετική τοης ανακοίνωση η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης ευχαριστεί όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχία του αγώνα Μικτής Βόλου-Φίλοι Παναγιώτη Τσώλη που ήταν αφιερωμένος στον καλαθοσφαιριστής Παναγιώτη Τσώλη που βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο φιλικός αγώνας μπάσκετ προς τιμήν του καλαθοσφαιριστή του Συλλόγου, Παναγιώτη Τσώλη, ο οποίος…

…τραυματίστηκε σοβαρά στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής σεζόν που πέρασε.
Ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών στο κλειστό γυμναστήριο “Βάκης Παρασκευόπουλος” και είχε την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά τους καλύτερους καλαθοσφαιριστές του νομού μας, οι οποίοι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους φίλους του Μαγνησιώτικου μπάσκετ.
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θέλει να ευχαριστήσει θερμά:
1) Τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Μαγνησίας
2) Τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ν. Μαγνησίας
3) Τα σωματεία που βοήθησαν στη στελέχωση της Μικτής Βόλου
4) Τους παίκτες και τους προπονητές που δέχθηκαν την πρόσκλησή μας
5) Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που γέμισε το κλειστό “Βάκης Παρασκευόπουλος” και αγκάλιασε την εκδήλωση.
Στόχος μας είναι, τέτοιου είδους αγώνες να καθιερωθούν στην πόλη μας ως θεσμός, προς τιμήν αθλητών που έχουν προσφέρει στο Βολιώτικο μπάσκετ. Μετά από την μεγάλη ανταπόκριση που είχε ο αγώνας-γιορτή της Τετάρτης, δεσμευόμαστε πως θα είμαστε οι πρώτοι που θα βοηθήσουν σε ανάλογα γεγονότα.
Άλλωστε, τέτοιου είδους ενέργειες που προάγουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και το ευ αγωνίζεσθαι, όταν συνοδεύονται και από πράξεις αλληλεγγύης, επιβεβαιώνουν περίτρανα ότι ο αθλητισμός έχει μόνο νικητές.
Περαστικά στον αρχηγό μας Παναγιώτη Τσώλη και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις