Θέλει να τελειώνει με την πρόκριση η Ουρουγουάη

Την ευκαιρία να βρεθεί «με το 1,5 πόδι» στους «16» του Μουντιάλ, έχει η Ουρουγουάη, καθώς αντιμετωπίζει στο Ροστόφ (18:00, ΕΡΤ1), την Σαουδική Αραβία, που είναι η πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης.

Οι Νοτιοαμερικανοί θα στηριχθούν και πάλι στο επιθετικό δίδυμο των Καβάνι και Σουάρες, ενώ για ακόμη μία φορά, ο Ντιέγκο Γκοντίν θα ηγηθεί της άμυνας. Αν και δυσκολεύονται όταν καλούνται να παράξουν παιχνίδι -όπως φάνηκε και στην νίκη της πρεμιέρας με 1-0 επί της Αιγύπτου- οι παίκτες του Οσκαρ Ταμπάρες, γνωρίζουν ότι εάν πάρουν τους τρεις βαθμούς θα εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά. Ο Μπεντανκούρ και ο Νάντες αναμένεται να παίξουν πίσω από τους δύο κορυφαίους επιθετικούς, ενώ πιθανότατα τρίτος μέσος σε ελεύθερο ρόλο, θα είναι και πάλι ο Ντε Αρασκέτα.

Από την πλευρά τους οι Σαουδάραβες, που μέχρι το 2-0 στην πρεμιέρα με την Ρωσία στάθηκαν ικανοποιητικά, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό, αν και επί της ουσίας η δυναμικότητα που έχουν ως ομάδα, δεν τους επιτρέπει σοβαρές ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπέν (Γαλλία)

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (Οσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Βαρέλα, Χιμένες, Γκοντίν, Κάσερες, Βετσίνο, Μπεντανκούρ, Ναντές, Ντε Αρασκέτα, Καβάνι, Σουάρες.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ Μαϊγιούφ, Αλ Μπουραϊκ, Ομάρ Χαουσαουί, Οσάμα Χαουσαουί, Αλ Σαχρανί, Αλ Φαράτζ, Αλ Σεχρί, Οταΐφ, Αλ Τζασάμ, Αλ Νταουσαρί, Αλ Σαλαουί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις