Θεωρητικά εύκολο έργο έχει η Βραζιλία με Κόστα Ρίκα

Η πρεμιέρα στο Μουντιάλ δεν ήταν νικηφόρα για τη Βραζιλία, καθώς η «σελεσάο» έμεινε στο 1-1 με την Ελβετία, έχοντας, ωστόσο, πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Σήμερα στις 15.00 στην Αγία Πετρούπολη η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα, η οποία ηττήθηκε στο πρώτο ματς με 1-0 από την Σερβία.

Το έργο των Βραζιλιάνων στο σημερινό παιχνίδι είναι θεωρητικά εύκολο, όμως αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν τα αστέρια του Τίτε μέσα στο γήπεδο. Ο Νεϊμάρ αντιμετώπισε τις προηγούμενες μέρες πρόβλημα τραυματισμού, από τα χτυπήματα στο ματς με τους Ελβετούς, ωστόσο, είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει την πρώτη νίκη στη διοργάνωση.

Η Κόστα Ρίκα κόντραρε όσο μπορούσε την Σερβία στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε στη διοργάνωση, όμως η καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του αρχηγού της Σερβίας, Αλεξάντερ Κολάροφ, τους στοίχισε την ήττα. Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλύτερη της Σερβίας και το σημερινό έργο της ομάδας από την Κεντρική Αμερική θα είναι πολύ πιο δύσκολο.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλισον, Ντανίλο, Μιράντα, Τιάγκο Σίλβα, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Παουλίνιο, Φιλίπε Κοουτίνιο, Ουίλιαν, Νεϊμάρ, Γκάμπριελ Ζεσούς.
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ: Κέιλορ Νάβας, Γκαμπόα, Ακόστα, Γκονσάλες, Ντουάρτε, Κάλβο, Βενέγας, Γκουσμάν, Μπόρχες, Ρουίς, Ουρένια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις