Αβεβαιότητα στον Ρήγα Φεραίο

Δύσκολες ημέρες βιώνει ο Ρήγας Φεραίος και ενώ προέρχεται από την πλέον πετυχημένη χρονιά της σύγχρονης ιστορίας του. Αν κάτι χαρακτήριζε τον Ρήγα ήταν το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και η διοικητική σταθερότητα που πλέον δεν υπάρχει. Την περασμένη Δευτέρα στη γενική συνέλευση του συλλόγου ο κ. Στέργιος Καλόγηρος δήλωσε…

…ότι αποχωρεί από την προεδρία. Μετά από τέσσερα χρόνια γεμάτα επιτυχίες επέλεξε να αποσυρθεί από τα κοινά του συλλόγου και φυσικά είχε κάθε δικαίωμα γι’ αυτό.
Όμως η εξέλιξη αυτή φαίνεται πως επηρέασε και άλλους παράγοντες του Ρήγα που εμφανίζονται διστακτικοί στο να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. που θα αναλάβει να «τρέξει» τα θέματα της ομάδας την περίοδο 2015-16. Δεν είναι τυχαίο ότι κανείς μέχρι χθες δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον να αναμιχθεί με τα διοικητικά του σωματείου.
Ιδιαίτερα κρίσιμη ημέρα για το σωματείο θα είναι η ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιουνίου. Και αυτό διότι τότε θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση των μελών του Ρήγα στο ΚΑΠΗ Βελεστίνου. Αυτή θα αρχίσει στις 9 το βράδυ και αναμένεται να κρατήσει αρκετές ώρες, αφού πρέπει να συζητηθούν πολλά θέματα, αλλά και να βρεθούν άτομα με όρεξη να συνεχίσουν το έργο της απερχόμενης διοίκησης.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις