Στον Ηλυσιακό ο Κρεββατάς

Σιγά-σιγά τα κομμάτια στο παζλ του έμψυχο δυναμικού του Ηλυσιακού αρχίζουν και μπαίνουν αφού στόχος της διοίκησης αποτελεί ο Δημήτρης Παπασπύρου, να έχει τα… απαραίτητα εργαλεία που θα βοηθήσουν το σύλλογο του Ζωγράφου να πετύχει το στόχο στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η εύρεση επιθετικού ήταν εκείνο το θέμα που “έκαιγε” τους ανθρώπους της ομάδας, κάτι, το οποίο αποτελεί παρελθόν αφού με προσωπικές ενέργειες των ανθρώπων του συλλόγου, κάτοικος Ζωγράφου από εδώ και στο εξής θα είναι ο 27χρονος, Κώστας Κρεββατάς.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από μια καλή σεζόν στον Πανηλειακό ενώ προηγουμένως είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία της Καλλιθέας.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός, που έχει ρίζες από τη Λακωνία έχει περάσει από τη Νίκη Βόλου πετυχαίνοντας σε 14 συμμετοχές 4 γκολ. Το πρώτο μισό της σεζόν 2014-2015 ανήκε στον Ρήγα Φεραίο (11 συμμετοχές και 8 γκολ) ενώ το δεύτερο μισό μετακόμισε στις Σέρρες και τον Εθνικό Γαζώρου (15 συμμετοχές και 3 γκολ). Την περίοδο 2013-2014 εντυπωσίασε με την απόδοση του στη Γ’ Εθνική, όπου με τη φανέλα του Μαχητή Τερψιθέας έφτασε τα 11 γκολ, συνολικά, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μάλιστα η διοίκηση του Ηλυσιακού τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για την επόμενη χρονιά.

Πηγή: stoplekto

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις