Ποδόσφαιρο και αναψυχή για την Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου

Ποδόσφαιρο και αναψυχή συνδυάζουν οι μικροί ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου συμμετέχοντας στο καλοκαιρινό camp της κατασκήνωσης ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ που βρίσκεται στο Οφρύνιο (Ορφάνι) Καβάλας.

Η αποστολή των παιδιών της Νίκης βρίσκεται ήδη στην 4η ημέρα στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης και προετοιμάζεται με καθημερινές προπονήσεις και φιλικά, ενώ από αύριο Σάββατο αρχίζει το τουρνουά των Ακαδημιών, όπου η Νίκη Βόλου συμμετέχει με δύο ομάδες στην κατηγορία του Παιδικού και του Προπαιδικού.

Το Παιδικό θα αγωνιστεί με αντιπάλους τις Ακαδημίες Εθνικός Σιδηροκάστρου, τη μικτή Πήλιο-Βόλος, την Αναγέννηση Καρδίτσας, την Ακαδημία Εντός Έδρας, την Ακαδημία Sport Village και την ΑΠΟΒ ενώ το Προπαιδικό θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Σιδηροκάστρου, την Ακαδημία Σιάτιστας, την Ακαδημία Τούμπα FC, τον AJAX Λάρισας, την ΕΠΣ Γρεβενών, την Ακαδημία SPORT VILLAGE, τον Σαρακηνό και την ΑΠΟΒ.

Τους μικρούς ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου συνοδεύει ο coach Κατσαμόρας Θοδωρής και στις συνθέσεις και των δύο αγωνιστικών ομάδων έχει συμπεριλάβει και κορίτσια από τη νεοσύστατη ομάδα του Συλλόγου!!!

Η αποστολή θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης, συνδυάζοντας, όπως προείπαμε, Αθλητισμό και Αναψυχή, ως τις 30/6 οπότε και αναμένεται να επιστρέψει στην έδρα της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις